خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷۰ هزار اشتغال در مناطق روستایی و عشایری ایجاد شد

فارس | اقتصادی | شنبه، 24 فروردین 1398 - 21:19
با استفاده از تسهیلات بانک کشاورزی در اجرای طرح توسعه اشتغال پایدار روستایی و عشایری ، ۳۲ هزار کسب و کار جدید در این مناطق ایجاد و برای ۷۰ هزار نفر از روستائیان و عشایر کشور اشتغال‌زایی شده است.
روستايي،عشايري،اشتغال،بانك،ايجاد،طرح،پايدار

با استفاده از تسهیلات بانک کشاورزی در اجرای طرح توسعه اشتغال پایدار روستایی و عشایری ، ۳۲ هزار کسب و کار جدید در این مناطق ایجاد و برای ۷۰ هزار نفر از روستائیان و عشایر کشور اشتغال‌زایی شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، با استفاده از تسهیلات بانک کشاورزی در اجرای طرح توسعه اشتغال پایدار روستایی و عشایری ، تاکنون بیش از ۳۲ هزار کسب و کار جدید در این مناطق ایجاد و برای بیش از ۷۰ هزار نفر از روستائیان و عشایر کشور اشتغالزایی شده است.
روح اله خدارحمی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل این بانک، اظهار داشت: از ابتدای اجرای قانون توسعه اشتغال پایدار روستایی و عشایری در بهمن ماه ۱۳۹۶ تا پایان سال ۱۳۹۷ با پرداخت ۳۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات با نرخ ۶ درصد، از ۳۱۵۶۵ طرح و کسب و کار کوچک حمایت کردیم که این رقم با گذشت ۱۰ روز کاری از سال ۱۳۹۸ به بیش از ۳۲ هزار فقره رسیده و زمینه ایجاد اشتغال را برای بیش از ۷۰ هزار نفر فراهم کرده است.
وی افزود: اجرای این طرح، یک اتفاق مثبت و بی نظیر در سطح جامعه روستایی در تمام سال‌های پس از انقلاب به شمار می رود و موجی از امید و تحرک اقتصادی در جامعه روستایی و عشایری کشور ایجاد کرده است.
جذب مابقی اعتبار مربوط به طرح توسعه اشتغال پایدار روستایی و عشایری توسط بانک کشاورزی به سرعت ادامه دارد و انتظار می‌رود تنها از محل تسهیلات پرداختی این بانک ، فرصت‌های اشتغال جدیدی ایجاد شود و در مناطق روستایی و عشایری به حدود ۱۲۰ هزار شغل برسد.
انتهای پیام/ب