خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نوزدهمین نشست وزارتی اوپک پلاس آغاز شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 27 تیر 1400 - 15:06
نوزدهمین نشست وزیران نفت و انرژی تولیدکنندگان عضو و غیرعضو سازمان کشور‌های صادرکننده نفت (اوپک) موسوم به ائتلاف اوپک پلاس دقایقی پیش آغاز شد.
توليد،امارات،اوپك،بشكه،توافق،پلاس،نفت،كاهش

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، ۲۳ عضو ائتلاف اوپک پلاس امروز (یکشنبه، ۲۷ تیرماه) در حالی گردهم آمدند که هجدهمین نشست این ائتلاف به‌دلیل مخالفت امارات به شکست انجامید.
بیشتر بخوانید
امارات در هجدهمین نشست اوپک پلاس افزون بر اینکه خواستار تغییر تولید مبنای خود شد، با تمدید توافق کاهش تولید تا دسامبر ۲۰۲۲ مخالفت کرد، این کشور معتقد است توافق کاهش تولید که اعتبار آن تا آوریل ۲۰۲۲ است دیگر تمدید نشود.
منابع آگاه پیش از آغاز این نشست اعلام کردند امارات توانست موافقت ریاض را برای تغییر خط پایه تولید مشروط بر موافقت این کشور با تمدید مدت اجرای توافق کاهش عرضه به‌دست آورد، سهیل المزروعی، وزیر انرژی امارات متحده عربی، اما در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرده که هنوز بر سر توافق کاهش تولید نفت با اوپک پلاس به نتیجه نرسیده است.
خط پایه تولید امارات در توافق کاهش تولید آوریل ۲۰۲۰، ۳ میلیون و ۱۶۸ هزار بشکه بر مبنای ماه اکتبر ۲۰۱۸ تعیین شده بود که امارات خواستار این است تولید مبنای این کشور به ۳ میلیون و ۷۰۰ تا ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه در روز برسد.
منابع مطلع، اما می‌گویند با تغییر مرجع این کشور به ۳ میلیون و ۶۵۰ هزار بشکه در روز موافقت شده است.
شکست هجدهمین نشست اوپک پلاس به افزایش قیمت‌های نفت به بالاترین سطح خود در ۶ سال اخیر انجامید و پس از آن کمی تعدیل شد.
قیمت نفت خام برنت روز جمعه (۲۵ تیرماه) ۷۳ دلار و ۵۹ سنت برای هر بشکه و قیمت نفت خام دبلیوتی‌آی ۷۱ دلار و ۸۱ سنت برای هر بشکه بود.
اوپک و متحدانش در قالب ائتلاف اوپک پلاس از ماه مه سال ۲۰۲۰ در واکنش به فروپاشی تقاضا در بحبوحه شیوع ویروس کووید- ۱۹، روزانه ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه از عرضه نفت خود کاستند و مقرر شده بود این توافق آوریل ۲۰۲۲ به پایان برسد.
انتهای پیام/