خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افراد مسلح در نیجریه ۶۰ نفر را ربودند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 27 تیر 1400 - 13:24
در حمله افراد مسلح به پنج روستا در شمال غربی نیجریه، حداقل ۶۰ نفر ربوده شدند.
نيجريه،مسلح،شمال،آدم،غربي،نفر

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، به گفته مقامات پلیس و ساکنان محلی، روز گذشته (شنبه) در حمله افراد مسلح به پنج روستا در شمال غربی نیجریه، حداقل ۶۰ نفر ربوده شدند.
چهار نفر از ساکنان محلی در مصاحبه با رویترز گفتند: «افراد مسلح به روستا‌های منطقه شینکافی، در شمال غربی نیجریه، حمله کرده و با ایجاد رعب و وحشت ۶۰ روستایی ربودند.»
جونیدو بداراوا - یکی از افرادی بود که دزدیده شد، اما بعداً آزاد شد- گفت: «راهزنان مسلح بیش از ۷۰ موتور سوار بودند و هر موتورسیکلت سه نفر مسلح نشسته بودند و املاک را تخریب کرده و افراد را می‌ربودند.»
افراد مسلحی که به عنوان راهزن شناخته می‌شوند عمدتا مدارس را مورد هدف خود قرار می‌دهند.
نیجریه در حال مبارزه با افزایش روزافزون سرقت مسلحانه و آدم ربایی برای گرفتن باج است.
این آدم ربایی‌ها عمدتا در مناطق شمال غربی نیجریه اتفاق می‌افتد.
مقامات این کشور می‌گویند باند‌های تبهکاری که شغلشان آدم ربایی است، سلسله حملاتی را به مدارس و دانشگاه‎های شمال نیجریه انجام داده‌اند و طی آن بیش از ۸۰۰ دانش آموز را از دسامبر گذشته ربوده‌اند.
انتهای پیام/