خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قاچاقچی ارز در فرودگاه امام(ره) بازداشت شد/ضبط ۵۵هزار یورو و دلار

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 27 تیر 1400 - 12:06
ری- مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران از بازداشت قاچاقچی ارز در فرودگاه امام(ره) خبر داد و گفت: از این قاچاقچی ۵۵ هزار یورو و دلار ضبط شد.
تعزيرات،حكومتي،نسب،اصناف،متخلف

احمد جعفری نسب در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مأموران پلیس فرودگاه امام خمینی (ره) در حین بازرسی از یک فرد مشکوک ۲۵ هزار یورو و ۳۰ هزار دلار آمریکایی ارز قاچاق را از فرد متخلف کشف و ضبط کردند.
وی تصریح کرد: فرد متخلف با تشکیل پرونده به اداره کل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران معرفی شد و طبق قانون به پرداخت ۱۰ میلیارد و ۷۶۵ میلیون ریال محکوم شد.
جعفری نسب گفت: ارزش ارز خروجی هفت میلیارد و ۹۰۲ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال برآورد شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران بیان کرد: گشت‌های مشترک اداره کل تعزیرات حکومتی، صمت، فرمانداری، اصناف با همکاری پلیس اقتصادی تمامی اصناف، مراکز عرضه کالا و انبارهای شهرستان ری را زیر ذره بین خود دارند و با هرگونه قاچاق و یا عرضه گران کالا به شدت برخورد می‌کنند.