خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یورش نظامیان رژیم اشغالگر قدس به مسجدالأقصی

فارس | بین‌الملل | یکشنبه، 27 تیر 1400 - 11:12
نظامیان رژیم اشغالگر قدس بامداد امروز یکشنبه به صحن‌های مسجدالأقصی یورش برده و نمازگزاران فلسطینی را مورد ضرب و شتم قرار دادند.
فلسطيني،صهيونيست،نظاميان،باب،نمازگزاران،اشغالگر،قدس

نظامیان رژیم اشغالگر قدس بامداد امروز یکشنبه به صحن‌های مسجدالأقصی یورش برده و نمازگزاران فلسطینی را مورد ضرب و شتم قرار دادند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، شمار زیادی از نظامیان رژیم اشغالگر بامداد امروز یکشنبه در میان فریادهای الله اکبر نمازگزاران فلسطینی وارد صحن‌های مسجدالأقصی شده و شروع به ضرب و شتم حاضرین در این مکان مقدس کردند.
نمازگزاران فلسطینی حاضر در صحن‌های مسجدالأقصی نیز شعار الله اکبر و حمایت از مسجدالأقصی سر دادند.
بنابر گزارش خبرگزاری فلسطینی «صفا»، نظامیان صهیونیست، نمازگزاران فلسطینی و حاضرین در مسجدالأقصی را وادار به تخلیه این مسجد مقدس کردند تا زمینه را برای ورود غیرقانونی شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالأقصی(امروز یکشنبه) فراهم کنند.
نظامیان رژیم صهیونیستی شب گذشته نیز به جوانانی که در نزدیکی باب العامود واقع در قدس اشغالی سعی داشتند با راهپیمایی تحریک‌آمیز شهرک‌نشینان مقابله کنند، حمله کردند.(جزئیات بیشتر)
شاهدان عینی گفتند که نیروهای اشغالگر شماری از جوانان را هدف ضرب و شتم قرار داده و تعدادی از آن‌ها را بازداشت و با زور جوانان فلسطینی را وادار به ترک باب العامود کردند.
نیروهای اشغالگر قدس همچنین موانعی آهنی در منطقه باب العامود واقع در بخش قدیمی قدس قرار داده‌اند تا به این ترتیب امروز یکشنبه از ورود غیرقانونی شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالأقصی حمایت بعمل آورند.
نظامیان صهیونیست همچنین منطقه باب العامود، باب الساهره و المصراره را به منظور فراهم کردن زمینه یورش شهرک‌نشینان صهیونیست بسته‌اند.
از سوی دیگر فعالان فلسطینی خواستار حضور گسترده فلسطینیان در مسجدالأقصی به منظور مقابله با شهرک‌نشینان شدند.
انتهای پیام/م