خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعداد مبتلایان به کرونا در لرستان از مرز 125 هزار نفر عبور کرد

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 26 تیر 1400 - 15:30
گروه استان‌ها- معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: با ابتلای 295 نفر دیگر در 24 ساعت گذشته مجموع مبتلایان به کرونا در استان لرستان به 126 هزار و 144 نفر رسیده است.
كرونا،لرستان،وضعيت،بستري،استان،نفر

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، ابتلا به کرونا در استان لرستان روند رو به افزایشی در پیش گرفته و در این پیک از کرونا روزانه بر شمار مبتلایان و افراد بستری شده افزوده می‌شود.
در بحث رنگ‌بندی شهرستان‌ها نیز هم‌اکنون وضعیت خرم‌آباد، بروجرد، پلدختر، سلسله و دلفان قرمز است، شهرستان‌های الیگودرز، دورود، ازنا و چگنی در وضعیت نارنجی و رومشکان در وضعیت زرد کرونا قرار دارد.
مریم کوشکی معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان در رابطه با آخرین وضعیت ابتلا، بستری و فوتی‌های ناشی از کرونا اظهارداشت: از ابتدای شروع کرونا در لرستان تاکنون 396 هزار و 399 نمونه برای انجام آزمایش به آزمایشگاه ارسال شده که به 392 هزار و 69 مورد پاسخ داده شده و از این تعداد پاسخ 265 هزار و 924 مورد منفی بوده است.
وی افزود: با ابتلای295 نفر دیگر طی 24 ساعت گذشته مجموع مبتلایان به کرونا در استان لرستان به 126 هزار و 144 نفر رسیده است.
معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان عنوان کرد: طی 24 ساعت گذشته 2 بیمار دیگر جان خود را از دست دادند و تعداد فوتی های ناشی ازاین ویروس به هزار و 955 نفر رسیده است.
هم اکنون نیز503 بیمار مشکوک و مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری و تحت مراقبت هستند.
انتهای پیام/642/ ز