آبگرفتگی شهر آققلا به کمتر از ۱۲ درصد رسید
آق قلا- فرماندار آق قلا گفت: آبگرفتگی شهر آققلا به کمتر از ۱۲ درصد رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، امانگلدی ضمیر بعدازظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به اطلاعیه اخیر هواشناسی، بارشها در گلستان، نگران کننده نیست و وضعیت این شهرستان رو به عادی شدن است.
وی با بیان اینکه همچنان بخش هایی از آق قلا دچار آبگرفتگی است، افزود: میزان آبگرفتگی در شهر آق قلا به ۱۰ تا ۱۲ درصد از سطح شهر رسیده و اغلب این آبگرفتگی ها هم در معابر است.
ضمیر با اشاره به اینکه در حال حاضر در روستاهای این شهرستان مشکل آبگرفتگی وجود ندارد از تلاش نیروهای جهادی و مردم برای تخلیه آب با استفاده از پمپ ها قوی و کف کش خبرداد.
وی بیان کرد: توپوگرافی محلات درگیر آبگرفتگی به گونه ای است که حتماً باید مانداب ها را توسط موتورپمپ ها تخلیه کرد.
ضمیر اضافه کرد: از پنج روز قبل با ایجاد خندق در اطراف شهر، ورود رواناب های جدید به آق قلا متوقف شده است.
وی گفت: برای از بین بردن حشرات و حیوانات موذی و بیماری زا، سم پاشی به صورت مه پاش صورت میگیرد تا خطری سلامتی آنها را تهدید نکند.