خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصویب تزریق واکسن سینوفارم به کودکان 3 ساله

فارس | برگزیده، دانش و فناوری | شنبه، 26 تیر 1400 - 12:12
چین تزریق واکسن تولیده شده شرکت سینوفارم را برای کودکان و نوجوانان سه تا ۱۷ ساله تصویب کرد.
واكسن،چيني،ايمني،ساخت

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، چین تزریق واکسن تولیده شده شرکت سینوفارم را برای کودکان و نوجوانان سه تا ۱۷ ساله تصویب کرد.
مدیر سازمان جهانی بهداشت مدتی پیش در یک نشست مطبوعاتی، از تأیید اضطراری واکسن چینی سینوفارم خبر داد.
تدروس آدهانوم گفت، سینوفارم ششمین واکسنی است که از نظر کیفیت، ایمنی و اثربخشی، مهر اعتبار دریافت می‌کند.
واکسن سینوفارم، مانند واکسن چینی دیگر ساخت شرکت سینوواک با نام «کروناواک»،‌بر اساس فناوری سنتی ساخت واکسن است که از ویروس غیرفعال‌شده یا مرده که نمی‌تواند در سلول‌های انسانی تکثیر کند، استفاده می‌کند تا پاسخ ایمنی را برانگیزد.
انتهای پیام/