خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جانباختگان در حادثه واژگونی قایق گمیشان «شهید خدمت» محسوب می شوند

مهر | سیاسی | شنبه، 24 فروردین 1398 - 17:42
با موافقت رهبر انقلاب، نیروهای جهادی مردمی جانباخته در حادثه واژگونی قایق در شهر گمیشان «شهید خدمت» محسوب می‌شوند. جانباختگان این حادثه شامل تعدادی از امدادگران اهل سنت نیز بوده‌اند.
حادثه،گميشان،قايق،مردمي

به گزارش خبرگزاری مهر، با موافقت رهبر انقلاب، نیروهای جهادی مردمی جانباخته در حادثه واژگونی قایق در شهر گمیشان «شهید خدمت» محسوب می‌شوند.
جانباختگان این حادثه شامل تعدادی از امدادگران اهل سنت نیز بوده‌اند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با درخواست نماینده ولی فقیه در استان گلستان برای «شهید خدمت» اعلام شدن امدادرسانان جهادگر مردمی جانباخته در حادثه واژگونی قایق در سیل گمیشان موافقت کردند.
شامگاه ششم فروردین ماه ۹۸ قایق حامل نیروهای مردمی که برای جلوگیری از نفوذ سیلاب به شهر گمیشان تلاش می‌کردند، واژگون شد که در این حادثه شش نفر از جهادگران جان باختند.