خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افت هفتگی بزرگ قیمت نفت خام

مهر | اقتصادی | شنبه، 26 تیر 1400 - 10:34
قیمت نفت خام در پایان معاملات دیشب (بامداد شنبه به وقت تهران) تحت تاثیر اخبار حل شدن اختلافات اوپک پلاس و احتمال افزایش تولید نفت، افت هفتگی بزرگی به ثبت رساند.
نفت،قيمت،پلاس،افت،معاملات

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، قیمت نفت خام در پایان معاملات دیشب (بامداد شنبه به وقت تهران) تحت تأثیر اخبار حل شدن اختلافات اوپک پلاس و احتمال افزایش تولید نفت، افت هفتگی بزرگی به ثبت رساند.
قیمت نفت خام برنت، بنچ‌مارک بین‌المللی قیمت نفت، در پایان معاملات جمعه ۰.۲۵ درصد رشد کرد و به ۷۳.۵۹ دلار رسید.
به این ترتیب شاخص برنت افت هفتگی سنگین ۴.۰۵ درصدی را به ثبت رساند.
قیمت نفت خام نیمه‌سنگین آمریکا هم در پایان معاملات دیشب ۰.۲۸ درصد افت کرد و به ۷۱.۴۵ دلار رسید تا سقوط این هفته خود را به ۵.۸۲ درصد برساند.
عربستان سعودی و امارات این هفته به اختلافات خود را حل کردند تا راه برای توافق نهایی اوپک پلاس در مورد افزایش تولید نفت این گروه باز شود.
گزارشات حاکی از آن است که اوپک پلاس به امارات متحده عربی اجازه خواهد داد تا سطح تولید مبنای خود را بالاتر ببرد.