خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزئیات مالیات مصرفی کالا و خدمات سال 99/ سیگاری‌ها 2750 میلیارد تومان مالیات دادند+جدول

فارس | اقتصادی | شنبه، 26 تیر 1400 - 10:17
جزئیات مالیات بر مصرف کالا و خدمات در سال 99 نشان می‌دهد، مردم بیش از 74 هزار میلیارد تومان مالیات دادند.
ماليات،تومان،درصد،99،كالا،فروش

جزئیات مالیات بر مصرف کالا و خدمات در سال 99 نشان می‌دهد، مردم بیش از 74 هزار میلیارد تومان مالیات دادند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،‌ مردم در سال 99 بابت مصرف کالا و خدمات، بیش از 74 هزار میلیارد تومان مالیات به دولت پرداختند.
سرفصل مالیات بر کالا و خدمات در نظام مالیاتی مشتمل بر فروش فراورده‌های نفتی، 2 درصد مالیات سایر کالا، عوارض خروج مسافر از مرزهای کشور، فروش و مصرف سیگار، نقل و انتقال اتومبیل، شماره گذاری خودرو، مالیات بر ارزش افزوده و سایر ردیف‌های قانونی است.
مردم بابت نقل و انتقال و شماره گذاری خودرو نیز به ترتیب 2 هزار میلیارد تومان و 748 میلیارد تومان مالیات دادند که بیش از 40 درصد رشد دارد.
سال 99 به دلیل محدودیت‌های کرونایی ترددهای جاده ای و مسافرت‌ها کاهش یافت که آثار خود را بر روی مالیات فروش فرآورده‌های نفتی گذاشت و وصولی را 14 درصد به نسبت سال 98 کاهش داد.
سال گذشته حدود 6 هزار میلیارد تومان از این محل مالیات وصول شد.
به تبع همه‌گیری کرونا دریافت عوارض خروج مسافر از مرزهای کشور نیز 89 درصد افت کرد.
سیگاری‌ها نیز در این سال 896 میلیارد تومان برای فروش و حدود 2500 میلیارد تومان برای مصرف آن مالیات پرداختند که به ترتیب نسبت به سال 98 بالغ بر 14 درصد و 47 درصد رشد داشته است.
رقم مالیات بر ارزش افزوده نیز با رشد 36 درصدی نسبت به سال 98 به 54 هزار میلیارد تومان رسید.
با توجه به اینکه در سال 99 بالغ بر 192 هزار میلیارد تومان مالیات وصول شد سهم ارزش افزوده 28 درصد می‌شود.
انتهای پیام/ب