خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 24 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷۹۲ تن پرتقال در چهارمحال و بختیاری توزیع شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 24 فروردین 1398 - 17:41
شهرکرد- معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: ۷۹۲ تن پرتقال در چهارمحال و بختیاری در ایام نوروز توزیع شد.
چهارمحال،بختياري،توزيع،سطح

به گزارش خبرنگار مهر، حمید رضا دانش ظهر شنبه در ستاد تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه یک هزار و ۲۰۶ تن میوه در ایام نوروز در سطح استان توزیع شد، اظهار داشت: از این میزان میوه ۷۹۲ تن پرتغال و ۴۰۶ تن سیب در سطح استان توزیع شد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: توزیع میوه در سطح استان تا ۲۰ فروردین ماه در سطح استان چهارمحال و بختیاری انجام شد.
وی بیان کرد: قیمت اعلامی برای میوه‌ها ۲۰ درصد زیر قیمت بازار تعیین شده بود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: نظارت بر روند توزیع میوه‌ها توسط کارشناسان و بازرسان انجام شد.