روایت شیرین مدارس همدل/ کمیته امداد از توزیع 14 هزار جهیزیه تا کمک 195 میلیارد تومانی خیرین
کمیته امداد از ابتدای سال جاری 14 هزار جهیزیه به جامعه هدف اهدا کرده است؛ ضمن اینکه در چهار ماهه نخست سال جاری نیز مراکز نیکوکاری بالغ بر 195 میلیارد تومان به نیازمندان کمک کردهاند.

کمیته امداد از ابتدای سال جاری 14 هزار جهیزیه به جامعه هدف اهدا کرده است؛ ضمن اینکه در چهار ماهه نخست سال جاری نیز مراکز نیکوکاری بالغ بر 195 میلیارد تومان به نیازمندان کمک کردهاند.
گروه جامعه خبرگزاری فارس:کمیته امداد به عنوان یکی از نهادهای مهم حمایتی از نیازمندان جامعه در هفته گذشته فعالیتها و اقداماتی را در راستای خدمت رسانی به نیازمندان و مددجویان کمیته امداد در اقصی نقاط مختلف کشور داشته است.
در ادامه این گزارش با بخشی از این خدمات آشنا میشویم.
اهدای 150 سری جهیزیه به نوعروسان مددجو
مصطفی خاکسار، قائم مقام کمیته امداد در مراسم اهدای ۱۵۰ سری جهیزیه به نوعروسان تحت حمایت در استان مازندران با تأکید بر ضرورت تقویت بنیان خانواده افزود: هر اقدامی برای پایداری کانون خانواده، از جمله تأمین جهیزیه جوانان، باید همانند یک رزمایش ملی مورد توجه قرار گیرد.
وی بر همکاری کمیته امداد با مؤسسات خیریه برای تأمین جهیزیه نوعروسان نیازمند تأکید کرد و ادامه داد: این اقدام خیر اگر مورد توجه اساسی خیران و خیریهها قرار گیرد، کمیته امداد هم بخشی از منابع مالی را به صورت همافزایی در این سمت و سو میدهد، زیرا خانواده مستحکم پایه و مبنای برخورداری از اجتماع سالم است.
اهدای 14 هزار سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند
قائممقام کمیته امداد با اشاره به اهدای 14 هزار سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند در ایام دهه کرامت، اضافه کرد: آنچه که در قالب این حرکت در سراسر ایران و در مازندران انجام میشود، نشان از مهم و موثر بودن این امر است و باید از طریق کمک برای تشکیل خانواده و تحکیم و پایداری امر ازدواج، به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.
خاکسار تأکید کرد: درکنار این دو حرکت یعنی اقدامات سازمانی کمیته امداد و کمک خیران و خیریهها، مشارکت نهادها و مسؤولان کشوری در کمک به ازدواج جوانان امری ضروری است که نیاز به همدلی و هماهنگی بیشتر دارد.
وی با تقدیر از همکاری و مشارکت همه کسانی که زمینه آغاز زندگی مشترک مددجویان را فراهم میکنند، اظهار کرد: کمیته امداد به عنوان یک وظیفه ملی، میتواند در میدان تشکیل خانواده هرچه بیشتر و سریعتر عمل کند تا به فضای اجتماعی سالم نزدیکتر شویم.
14 هزار جهیزیه به نوعروسان کمیته امداد در سال جاری
حسین خدرویسی، معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد گفت: کمیته امداد در سال گذشته با هدف تقویت نهاد خانواده و تشویق جوانان به امر مقدس ازدواج، حدود 39 هزار سری جهیزیه و کمکهزینه ازدواج به نوعروسان نیازمند و مددجویان تحت حمایت این نهاد اهدا کرد.
وی افزود: برای تامین این میزان جهیزیه 259 میلیارد تومان اعتبار از سوی کمیته امداد با کمک خیران اختصاص یافت.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد افزود: در این مدت همچنین 4440 مورد جهیزیه برای ازدواج مجدد بانوان سرپرست خانوار تحت حمایت این نهاد ارائه شد که به همین منظور بیش از 25 میلیارد تومان اعتبار هزینه شد.
خدرویسی از پرداخت کمکهزینه ازدواج پسران برای جامعه هدف این نهاد خبر داد و تاکید کرد: طی سال گذشته 6340 مورد هدیه ازدواج به پسران خانوادههای تحت حمایت با حدود 15 میلیارد تومان اعتبار، اهدا شد.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد خاطرنشان کرد: در سال جاری نیز به مناسبت ایام دهه کرامت تعداد 14 هزار مورد جهیزیه برای نوعروسان تحت حمایت کمیته امداد و دختران نیازمند در راستای ترویج ازدواج و تحکیم خانواده ارائه شد.
اهدای جهیزیه 30 میلیون تومانی به مددجویان
جعفر صباغیان، معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد در آیین اهدای ۳۲۰ سری جهیزیه به نوعروسان تحت حمایت کمیته امداد استان کرمانشاه به راهاندازی پویش تامین جهیزیه برای نوعروسان تحت حمایت این نهاد اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون با راهاندازی این پویش حدود 14 هزار سری جهیزیه برای نوعروسان تحت حمایت در کشور تامین شده است.
وی با بیان اینکه این جهیزیهها شامل پنج قلم کالای اساسی تلویزیون، یخچال، اجاق گاز، ماشین لباسشویی و جاروبرقی است، عنوان کرد: ارزش ریالی هر یک از این جهیزیهها در بازار بیش از 30 میلیون تومان است.
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد با یادآوری اینکه سهم استان کرمانشاه از این اقلام یک هزار سری جهیزیه است، تاکید کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون حدود460 سری جهیزیه در میان نوعروسان استان توزیع شده و به زودی باقی جهیزیهها نیز به مددجویان اهدا میشود.
صباغیان با تاکید براینکه یکی از دغدغههای کمیته امداد بنا به توصیه مقام معظم رهبری ایجاد بستر ازدواج جوانان است، بیان کرد: پایداری ازدواج و آموزش زوجین از رسالتهای این نهاد در تحقق برنامه تحکیم بنیان خانواده است.
وی با بیان اینکه اشتغال پایدار و مسکن از اصلیترین نیازهای زندگی برای تشکیل خانواده و دوام ازدواج به شمار میرود، تاکید کرد: اختصاص سه هزار میلیارد تومان بودجه به مسکن مددجویی در سال جاری، انعقاد تفاهمنامه همکاری برای ساخت مسکن نیازمندان با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، سپاه پاسداران، بنیاد مسکن و بنیاد مستضعفان و همچنین افزایش بودجه اشتغال کمیته امداد در کشور به 10 هزار میلیارد تومان در سال جاری از اقدامات اصلی این نهاد در مسیر توانمندی و پایدارسازی زندگی خانوادههای مددجو است.
همراهی 3507 مدرسه در طرح مدارس همدل
مرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد، در مراسم تجلیل از مدیران نیکوکار مشارکتکننده در طرح مدارس همدل تربیت نسل آیندهساز کشور را با ارزشترین اقدام آموزش و پرورش و متولین تعلیم و تربیت کشور دانست و گفت: طرح ملی مدارس همدل به عنوان راهبرد کمیته امداد در راستای توسعه تعاملات انساندوستانه و خیرخواهانه با همکاری کمیته امداد و وزارت آموزش و پرورش اجرا شد.
وی فراهم سازی زمینه تقویت بنیه علمی دانشآموزان تحت حمایت کمیته امداد را از اهداف اصلی این طرح عنوان کرد و افزود: آینده کشور ما در گروی انجام چنین اقداماتی است که ریشه در آموزههای دینی و اعتقادی ما دارد.
بختیاری با بیان اینکه ترویج فرهنگ خیر و احسان از دیگر اهداف طرح مدارس همدل است، اظهار کرد: باور ما این است در جامعهای که به خیر و احسان مسلح شود و این فرهنگ در آن جاری و ساری شود، فقر ریشهکن خواهد شد.
رئیس کمیته امداد از همراهی 3507 مدرسه در طرح مدارس همدل خبر داد و خاطرنشان کرد: 1747 مدرسه مشارکتکننده در این طرح از مدارس غیرانتفایی، 1628 مدرسه هیات امنایی و 132 مدرسه نیز نمونه دولتی هستند.
وی خواستار رعایت کامل تکریم دانشآموزان حاضر در این طرح شد و گفت: تکریم و حفظ عزت نفس دانشآموزان نیازمند باید به گونهای باشد که آنان در دریافت خدمات مختلف آموزشی، رفاهی و ...
احساس تبعیض و تفاوت با دیگر دانشآموزان نکنند و منتی بر آنان احساس نشود.
کمک 20 میلیارد تومانی خیرین به دانش آموزان کمیته امداد
حجتالاسلام علی جعفری، معاون امور فرهنگی کمیته امداد با اشاره به حضور 7231 دانشآموز مورد حمایت کمیته امداد در طرح مدارس همدل گفت: هزینه ثبت نام این دانشآموزان در مدارس مختلف رقمی بالغ بر 20 میلیارد تومان است که با مشارکت مدیران نیکوکار، از این دانشآموزان دریافت نشد.
وی افزود: در قالب این طرح 2662 دانشآموز در مدارس غیرانتفایی، حدود 4346 در هیات امنایی و 223 دانشآموز در مدارس نمونه دولتی ثبت نام کردهاند.
شهریار فولادوند، معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس ومراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی آموزش و پرورش نیز در این مراسم به ضرورت شناسایی دانشآموزان نیازمند و تحت حمایت کمیته امداد در مدارس تاکید کرد و گفت: در این طرح علاوه بر برگزاری کلاسهای خصوصی و تقویتی برای دانشآموزان تحت حمایت، دورههای ورزشی و فرهنگی نیز برای جامعه هدف در سطح مدارس مشمول طرح اجرا شد.
وی با اشاره به نقش آموزش و پرورش در تحولات و عزیمت کشور به سمت توسعه خاطرنشان کرد: نیروی انسانی مهمترین قدرت و سرمایه یک کشور است و هر کدام از دانشآموزان حاضر در این طرح، آیندهساز ایران اسلامی هستند.
در این مراسم علاوه بر تجلیل از مدیران نیکوکار مشارکتکننده و دستاندرکاران اجرای طرح مدارس همدل در وزارت آموزش و پرورش، از نشان این طرح ملی نیز رونمایی شد.
طرح مدارس همدل با هدف گسترش و تامین همهجانبه عدالت آموزشی و تربیتی و با همکاری کمیته امداد و وزارت آموزش و پرورش طراحی و اجرا شده است که به واسطه آن دانشآموزان مستعد مورد حمایت این نهاد از خدمات آموزشی در مدارس هیات امنایی و غیردولتی بهرهمند میشوند.
فعالیت 865 مرکز نیکوکاری در استان تهران
حجت الاسلام ضیایی، سرپرست اداره امور اجرایی زکات استان تهران به اهمیت و جایگاه عید سعید قربان و فضیلت نذورات قربانی پرداخت و گفت: مراکز نیکوکاری می توانند نسبت به تهیه و توزیع نذورات قربانی میان نیازمندان شناسایی شده در منطقه فعالیت خود اقدام نمایند و بخشی از این نذورات با مشارکت کمیته امداد ادارات سطح استان میان جامعه هدف تحت حمایت کمیته امداد توزیع شود.
محمد مهدی اسماعیلی، قائم مقام کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه مراکز نیکوکاری از ابتدای سال 1390 فعالیت خود را آغاز کرده اند، گفت: هدف از ایجاد مراکز نیکوکاری سپردن کار مردم به خود مردم است.
وی افزود:هم اکنون 865 مرکز نیکوکاری در سطح استان تهران فعالیت می کند و همچنان تعداد این مراکز رو به افزایش است.
اسماعیلی بیان کرد:در حال حاضر رویکرد کمیته امداد در حوزه مراکز نیکوکاری تعاملی است و در همین جهت مراکز نیکوکاری در سطح استان تهران می توانند با همیاری کمیته امداد به صورت تخصصی در حوزه های مسکن، اشتغال زایی، تأمین جهیزیه و سایر طرح های مبتنی بر نیاز فعالیت نمایند.
کمک 351 میلیارد تومانی مراکز نیکوکاری به نیازمندان
محمد دهرویه،معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد نیز با اشاره به اهداف ایجاد مراکز نیکوکاری گفت:مراکز نیکوکاری با هدف ارتقای کارکردهای اجتماعی، توسعه و ترویج فرهنگ انفاق، نیکوکاری، تعاون و همیاری در محله، شناسایی نیازمندان واقعی ، ارائه خدمات به آنان ، شناسایی خیران و جذب کمکهای آنان ایجاد میشوند.
وی افزود :در سال گذشته مراکز نیکوکاری بالغ بر 351 میلیارد تومان به نیازمندان کمک کردند که از این میزان 12 میلیارد و 265 میلیون تومان در قالب نذر قربانی است .
دهرویه بیان کرد: در چهار ماهه نخست سال جاری مراکز نیکوکاری بالغ بر 195 میلیارد تومان به نیازمندان به صورت نقدی و غیرنقدی کمک کرده اند و از این میزان 5 میلیارد و 289 میلیون تومان در قالب نذورات قربانی است.
سید ابوالفضل پرپنچی، مدیرکل کمیته امداد استان تهران به نحوه توزیع نذورات قربانی در سال جاری اشاره کرد و گفت: با مشارکت شرکت بسته بندی مهیا پروتئین هماهنگی های لازم برای بسته بندی نذورات عید قربان انجام شده است و نذورات پس از بسته بندی میان خانواده های تحت حمایت توزیع خواهد شد.
وی افزود: در صورت تمایل مراکز نیکوکاری، آمادگی داریم نسبت به همکاری این شرکت با مراکز نیکوکاری برای بسته بندی نذورات قربانی در جهت توزیع میان نیازمندان شناسایی شده با این شرکت هماهنگی های لازم را انجام دهیم.
پرپنچی ابراز امیدواری کرد: با مشارکت مراکز نیکوکاری خدمات مطلوبی به جامعه هدف تحت حمایت کمیته امداد در سطح استان تهران ارائه شود.
مراسم گلریزان با همکاری رؤسای 20 مرکز نیکوکاری برگزار و آنان متعهد شدند با هزینه ای بالغ بر 260 میلیون تومان نذورات قربانی تهیه و میان نیازمندان توزیع کنند.
مشارکت بیش از 200 مدرسه با کمیته امداد استان تهران
با حضور قائم مقام و معاون امور فرهنگی کمیته امداد استان تهران و جمعی از مدیران و مسئولان اداره کل آموزش و پرورش شهر و شهرستان های استان برگزار شد.
محمدمهدی اسماعیلی،قائم مقام کمیته امداد استان تهران، در مراسم تجلیل از مدیران نیکوکار مشارکتکننده در طرح مدارس همدل با بیان اینکه طرح « مدارس همدل » به برخورداری رایگان دانش آموزان مستعد از خدمات تحصیلی مدارس غیردولتی و هیأت امنایی اجرا می شود،گفت: افزایش اعتماد به نفس و حفظ عزت نفس و کرامت مددجویان، فراهم سازی زمینه دستیابی به توانمندسازی واقعی دانش آموزان مورد حمایت، ارتقای دسترسی دانش آموزان به آموزش باکیفیت، برقراری ارتباط صحیح میان آموزگاران، دانش آموزان، والدین، رابطان فرهنگی مدارس و کارشناسان فرهنگی کمیته امداد و آمادگی برای امتحانات ورودی به مدارس تیزهوشان و راهیابی به دانشگاههای برتر از اهداف اجرای این طرح است.
وی ضمن تقدیر از مدیران مدارسی که در این طرح با کمیته امداد همکاری داشتند، افزود: به واسطه این طرح دانش آموزان مستعد بهصورت رایگان از خدمات کیفی مدارس غیردولتی و هیأت امنایی بهرهمند میشوند.
مشارکت 200 مدرسه استان تهران در طرح مدارس همدل
حسین زمانیان، معاون امور فرهنگی کمیته امداد استان تهران نیز با بیان اینکه سال 1399 بیش از 200 مدرسه در قالب طرح مدارس همدل با کمیته امداد استان تهران همکاری داشته اند،گفت: در همین جهت بیش از 500 دانش آموز تحت حمایت دارای معدل بالای 18 با ثبت نام رایگان از خدمات مدارس غیردولتی و هیأت امنایی در قالب این طرح بهره مند شدند.
زمانیان با بیان اینکه در سال گذشته این طرح از مهر ماه آغاز شده بود و تعداد زیادی از دانش آموزان ثبت نام خود را انجام داده بودند، ابراز امیدواری کرد: در سال تحصیلی جدید این تعداد نسبت به سال گذشته افزایش یابد.
انتهای پیام/