خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش دو برابری آمار فوتی‌های کرونا در یزد/فوت ۱۲ نفر طی ۲۴ ساعت

مهر | استان‌ها | جمعه، 25 تیر 1400 - 11:06
یزدـ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: کرونا در شبانه روز گذشته ۱۲ قربانی دیگر در استان یزد گرفت.
كرونا،استان،بيمار،نفر

محمود نوری شادکام در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از هزار و ۶۱۰ نمونه گرفته شده از بیماران مشکوک به کرونا ویروس در شبانه روز گذشته، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۷۶۶ بیمار مبتلای قطعی به کرونا در استان شناسایی شدند.
وی عنوان کرد: از این تعداد ۷۹ نفر در بیمارستان‌های استان بستری هستند و ۶۸۷ نفر در منزل دوره نقاهت خود را طی می کنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به افزایش دو برابری آمار فوتی‌های کرونایی در یزد اظهار داشت: در شبانه روز گذشته ۱۲ بیمار مبتلا به کرونا در استان جان خود را از دست دادند.
نوری شادکام تاکید کرد: در حال حاضر ۸۵۵ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد ۱۲۹ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه خدمات دریافت می کنند.