خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آتش سوزی و حوادث ناگهانی پتروشیمی‌ها طبیعت صنعت است!

فارس | برگزیده، استان‌ها | جمعه، 25 تیر 1400 - 10:58
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، آتش سوزی های اخیر پتروشیمی های بندرماهشهر را طبیعت صنعت خواند.
آتش،ايمني،منطقه،پتروشيمي،نشاني،حوادث،صنعت

سید امید شهیدی‌نیا مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بندرماهشهر در واکنش به آتش سوزی روزهای اخیر در پتروشیمی تندگویان و امیرکبیر اظهار کرد: اینگونه اتفاقات در فصل گرما در طبیعت صنعت وجود دارد انجام عملیات‌های مختلف در پتروشیمی‌ها، می‌تواند عامل مهم این آتش سوزی‌ها باشد.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی بندرماهشهر گفت: هشدارهای لازم در خصوص رعایت نکات ایمنی و آمادگی نیروهای آتش نشانی به شرکت‌های منطقه داده شده و همه مجموعه‌های پتروشیمی در آمادگی کامل به سر می‌برند.
شهیدی‌نیا عنوان‌کرد: اتفاقات روزهای گذشته در کوتاهترین زمان با ورود تیم‌های عملیاتی و ایمنی منطقه مهار و هیچگونه جای نگرانی در خصوص آن وجود ندارد.
باید سعی کنیم اینگونه حوادث را به حداقل برسانیم.
وی بیان کرد: در چند سال گذشته اجرای طرح توانمندسازی از جنبه پیش بینی سناریو و حوادث احتمالی، نحوه مقابله، تقویت و ایجاد زیرساخت‌های ایمنی، تقویت نیروهای ایمنی و آتش نشانی منطقه باعث افزایش کیفیت و سرعت عمل به هرگونه حادثه‌ای را داشته است.
افزایش توانایی مجموعه‌های ایمنی و آتش نشانی در مهار و کنترل شرایط بحرانی دلیل خرسندی است.
شهیدی‌نیا در پایان با تاکید بر تکذیب هرگونه شایعه در خصوص آتش سوزی‌های سریالی بیان کرد: شایعات آتش سوزی‌های سریالی را صراحتا تکذیب میکنم زیرا بروز حوادث این چنینی در صنعت نه برای اولین و نه آخرین بار اتفاق افتاده بلکه جزئی از طبیعت صنعت است.
انتهای پیام/س