خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شمار فوتی های کرونا در خراسان جنوبی به ۹۳۷ نفر رسید

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 24 تیر 1400 - 18:13
بیرجند- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از فوت دو بیمار مبتلا به کرونا طی ۲۴ساعت گذشته در استان خبر داد و گفت: شمارفوتی های این ویروس در خراسان جنوبی به ۹۳۷ نفر رسیده است.
كرونا،استان،بيرجند،نفر،گذشته،نهبندان

کامبیز مهدی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: طی شبانه روز گذشته ۲۰۹ آزمایش کرونا در استان انجام شده که ۷۳ مورد مثبت گزارش شده است.
وی ادامه داد: بیشترین آمار مبتلایان ۲۴ ساعت گذشته با ۲۷ و ۱۳ مورد به ترتیب مربوط به شهرستان های بیرجند و نهبندان بوده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند شمار بیماران بستری تنفسی در استان را ۲۷۳ نفر اعلام کرد و افزود: ۱۳۱ نفر از بیماران مبتلایان قطعی به کرونا هستند.
مهدی زاده با بیان اینکه متاسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته دو مورد فوتی کرونا در استان داشته ایم، تصریح کرد: شمار فوتی های کرونا در استان به ۹۳۷ نفر رسیده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر سه شهرستان نهبندان، طبس و بیرجند در وضعیت قرمز کرونایی هستند، گفت: از هم استانی ها تقاضا داریم همچنان فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک را مورد توجه ویژه قرار دهند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تاکید کرد: برای قطع زنجیره کرونا از حضور در بوستان ها و دورهمی ها و مجالس شلوغ خوداری شود.
به گفته وی در حال حاضر ویروس دلتای هندی در استان در حال چرخش است و سرعت انتشار این سویه به مراتب بالاتر از دیگر سویه ها است.