خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فریضه نماز جمعه استان اردبیل برگزار می‌شود

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 24 تیر 1400 - 16:12
گروه استان‌ها-رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جماعات استان اردبیل گفت:فریضه نماز جمعه در همه استان اردبیل برگزار می‌شود.
اردبيل،كرونا،نماز،معنوي،مقابله،رعايت،استان

حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر نصیری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت: طبق تصمیمات ستاد مقابله با کرونا و با رعایت دقیق شیوه نامه‌های بهداشتی مقابله با بیماری کرونا فردا فریضه نماز جمعه اردبیل در تمامی مناطق اردبیل به‌صورت محدود و با رعایت فاصله اجتماعی برگزار می‌شود.
وی افزود: تمهیدات لازم برای برپایی فریضه واجب نماز در اردبیل اندیشیده شده و تمام سعی و تلاش ما برگزاری برنامه‌های معنوی و فرهنگی در استان اردبیل است.
رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جماعات استان اردبیل بیان کرد: اهمیت به ترویج برنامه‌ها و مباحث معنوی یک اولویت اساسی و مهم برای ماست که به‌همین منظور درصدد هستیم تا در راستای تحقق اهداف مورد نظر تمامی این موارد را به نحو احسن در استان اجرا کرده و برای کسب توشه معنوی در دنیا و آخرت آماده باشیم.
نصیری تصریح کرد: امیدواریم در سایه رعایت پروتکل‌های بهداشتی و ضوابط ستاد مقابله با کرونا بتوانیم نماز جمعه را به صورت جماعت و حضوری برگزار کرده و از فیض و برکات آن بهره‌مند شویم.
وی افزود: تصمیم‌گیری‌ها در این زمینه بر مبنای حفظ سلامتی مردم است تا بتوانیم به این شکل آنان را از آسیب‌های جدی مصون نگهداریم.
انتهای‌پیام/131/ش