سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سیل در غرب اروپا بیش از ۲۰ کشته بر جا گذاشت + عکس

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 24 تیر 1400 - 16:12
سیل ویرانگر در مناطق مختلف غرب اروپا باعث کشته شدن حداقل ۱۹ نفر در آلمان و دو نفر در بلژیک شده است.
خبرها،سيل،آلمان،نفر،گزارش

به گزارش مشرق، رسانه‌ها از بالا رفتن تلفات سیل در غرب آلمان گزارش دادند و از بلژیک هم خبرها از جان باختن حداقل دو نفر حکایت دارد.
بنا بر گزارش خبرگزاری فرانس و شبکه «یورو نیوز»، بارش شدید باران طی روزهای اخیر در آلمان، فرانسه، هلند، سوئیس و بلژیک خبرساز شده است.
صبح امروز پنجشنبه در خبرها آمده بود که سیل در آلمان باعث فرو ریختن تعدادی از منازل مسکونی و مفقود شدن حداقل ۳۰ نفر خبر دادند.
آخرین خبرها درباره آلمان نشان می‌دهد که سیل در این کشور به کشته شدن حداقل ۱۹ نفر و مفقود شدن ۷۰ تن دیگر انجامیده است.
تازه‌ترین خبرها حاکی است، وضعیت در برخی مناطق غرب اروپا بحرانی شده و راه‌های ارتباطی، خطوط تلفن و اینترنت دچارز قطعی و اختلال گسترده شده است.
مقام‌های بلژیکی خبر دادند، در نتیجه سیل ناشی از بارش‌های شدید اخیر در این کشور حداقل دو نفر کشته شده‌اند.