خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«زیرخاکی» سریال پربیننده تلویزیون اعلام شد

ایسنا | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 24 تیر 1400 - 15:13
مرکز تحقیقات صدا و سیما با انتشار نظرسنجی سریال‌ها در نیمه دوم خرداد ۱۴۰۰ فصل دوم مجموعه «زیرخاکی» را با ۴۵.۲ درصد مخاطب و رضایت حدود ۷۸.۹ درصد، به عنوان سریال پرمخاطب تلویزیون اعلام کرد.
سيما،درصد،مخاطب،شبكه

مرکز تحقیقات صدا و سیما با انتشار نظرسنجی سریال‌ها در نیمه دوم خرداد ۱۴۰۰ فصل دوم مجموعه «زیرخاکی» را با ۴۵.۲ درصد مخاطب و رضایت حدود ۷۸.۹ درصد، به عنوان سریال پرمخاطب تلویزیون اعلام کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی صدا و سیما، بعد از «زیرخاکی»، سریال «بوتیمار» از شبکه سه سیما با ۳۶ درصد مخاطب و رضایت بیش از ۶۵ درصد در رتبه دوم قرار گرفت.
براساس این نظرسنجی «کلبه‌ای در مه» نیز از شبکه سه که تا زمان نظرسنجی ۱۳ قسمت آن پخش شده بود با ۲۱.۵ درصد مخاطب و رضایت بیش از ۷۸ درصد در رتبه سوم سریال‌های سیما در نیمه دوم خرداد ۱۴۰۰ قرار دارد.
«کلبه‌ای در مه» سریالی ۳۴ قسمتی است که پخش آن از شبکه سه سیما همچنان ادامه دارد.
بر اساس نظرسنجی صدا و سیما، سریال «صبح آخرین روز» از شبکه دو سیما هم با ۱۱.۸ درصد مخاطب و با رضایت بیش از ۷۳ درصدی همراه بوده است.
این مجموعه تلویزیونی تولید مرکز زنجان رسانه ملی زیر نظر مرکز سیمای استان‌ها است.
«روزهای آبی» از شبکه پنج سیما در میان سریال‌های نیمه دوم خرداد ۱۴۰۰ نیز ۸.۳ درصد مخاطب را با خود همراه کرده است.
متن دیدگاه