خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محموله جدید واکسن کرونا وارد کشور می شود

مشرق | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 24 تیر 1400 - 10:11
سخنگوی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه پنجشنبه و جمعه محموله جدید واکسن کرونا وارد کشور می‌شود، گفت: در هفته پیش رو محموله‌های جدید واکسن‌های داخلی تحویل وزارت بهداشت می‌شود.
دوز،واكسن،بهداشت،جهانپور،واكسيناسيون

به گزارش مشرق، کیانوش جهانپور اظهارداشت: تاکنون بیش از ۷ و نیم میلیون دوز واکسن کرونا در سراسر کشور تزریق شده و ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر دوز دوم واکسن را هم دریافت کرده‌اند.
وی افزود: واکسیناسیون گروه‌های هدف تقریباً به بالای ۱۲.۵ درصد رسیده است.
سخنگوی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه پنجشنبه و جمعه محموله جدید واکسن کرونا وارد کشور می‌شود، گفت: در هفته پیش رو محموله‌های جدید واکسن‌های داخلی تحویل وزارت بهداشت می‌شود.
جهانپور با بیان اینکه ظرفیت شبکه بهداشت فراتر از ۵۰۰ هزار دوز است، اضافه کرد: تاکنون بیش از ۷۰۰ هزار دوز واکسن داخلی تحویل وزارت بهداشت شده است.
وی گفت: از اوایل مردادماه هفته‌ای یک میلیون و ۲۰۰ هزار دوز واکسن از شرکت شفا فارمد دریافت می‌کنیم.
سخنگوی سازمان غذا و دارو بیان کرد: به دستور وزیر بهداشت، در جزایر خلیج فارس به غیر از کیش و قشم، واکسیناسیون حتی به افراد بالای ۱۸ سال تسری پیدا کرده است.
جهانپور گفت: واکسیناسیون بالای ۵۰ ساله‌ها در استان‌های بوشهر، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی آغاز شده است.