خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش خروجی سدها در روزهای آینده

فارس | برگزیده، اقتصادی | شنبه، 24 فروردین 1398 - 15:26
مدیر دفتر برنامه‌ریزی منابع آب سازمان آب و برق خوزستان، حجم خالی سدهای استان را یک‌میلیارد و ۳۰۰ میلیون مترمکعب عنوان کرد و گفت: اوضاع منابع آبی استان خوزستان در کنترل است و در تلاش هستیم تا شرایط را تثبیت کنیم.
استان،حوضه،سدهاي،مترمكعب،ثانيه،خوزستان

مدیر دفتر برنامه‌ریزی منابع آب سازمان آب و برق خوزستان، حجم خالی سدهای استان را یک‌میلیارد و ۳۰۰ میلیون مترمکعب عنوان کرد و گفت: اوضاع منابع آبی استان خوزستان در کنترل است و در تلاش هستیم تا شرایط را تثبیت کنیم.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو(پاون) داریوش بهارلویی با بیان این مطلب افزود: میزان خروجی و رهاسازی از سدها تقریبا متناسب با ورودی‌ها تنظیم شده تا بتوانیم حجم خالی و کنترل شده را افزایش دهیم.
وی با اشاره به اینکه در حال‌حاضر روند ورودی به سدهای استان خوزستان از کاهش نسبی برخوردار است، ادامه داد: میزان ورودی به سدهای استان در حوضه کارون یک‌هزار و 590 مترمکعب بر ثانیه، در حوضه دز یک‌هزار و ۳۴۰ متر مکعب بر ثانیه، در حوضه کرخه یک‌هزار و 360 مترمکعب بر ثانیه و در حوضه مارون ۱۷۸ مترمکعب بر ثانیه است که خروجی‌ها نیز به همین میزان تنظیم شده است.
مدیر دفتر برنامه‌ریزی منابع آب سازمان آب و برق خوزستان، تداوم روند کاهشی خروجی از سدهای استان را وابسته به پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی و بارش‌های احتمالی آینده دانست و افزود: با توجه به نبود بارش تا شش روز آینده طبق پیش‌بینی‌های هواشناسی و با برنامه‌ریزی‌ها و اقداماتی که انجام شده، سعی کرده‌ایم حوضه‌های کرخه، دز و کارون را در یک حالت تثبیت شده نگه داریم تا فشار را از روی مناطقی که در پایین‌دست دچار آب‌گرفتگی شده کاهش دهیم.
انتهای پیام/ب