خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سراب کیو و گرداب سنگی خرم‌آباد خشک شد

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 24 تیر 1400 - 07:12
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان گفت: در اثر کاهش بارندگی و افزایش دما، دو سراب کیو و گرداب سنگی شهر خرم‌آباد خشک شد.
آب،سراب،مصرف،شركت،لرستان،ليتر،مديرعامل

ایسنا/لرستان مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان گفت: در اثر کاهش بارندگی و افزایش دما، دو سراب کیو و گرداب سنگی شهر خرم‌آباد خشک شد.
داریوش حسن نژاد اظهار کرد: طبق آمار دفتر مطالعات شرکت دبی مازاد بر مصرف سراب‌های خرم‌آباد در ۱۰ تیرماه برای سراب مطهری ۷۵ لیتر، سراب دارایی ۲۱۰ لیتر و سراب گلستان ۲۶۰ لیتر بوده است.
وی تصریح کرد: متأسفانه بر اثر کاهش نزولات جوی و افزایش دما دو سراب کیو و گرداب سنگی خرم‌آباد خشک شدند.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان خاطرنشان کرد: امسال با بحران جدی آب روبرو هستیم و گذر از این تنش نیازمند همکاری و مشارکت همه مردم در مصرف بهینه و صرفه‌جویی آب است.
حسن نژاد با بیان اینکه صرفه‌جویی به معنی درست مصرف کردن است، اضافه کرد: مردم در مصارف خانگی و کشاورزان و بهره‌برداران در مصارف کشاورزی با رعایت الگوی کشت و مصرف صحیح و اصولی یکدیگر را در عبور از این بحران یاری دهیم.
وی بیان کرد: امور منابع آب شهرستان‌ها با شناسایی چاه‌های غیرمجاز و متخلفین برداشت‌های غیرمجاز و معرفی آنان به مراجع قضایی مانع از انجام تخلفات منابع آبی می‌شوند.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان از تمامی مالکین چاه‌های کشاورزی و صنعتی دعوت کرد نسبت به نصب کنتور هوشمند اقدام کنند.
انتهای پیام