خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پلمب ٩ واحد خبازی متخلف در گرگان

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 23 تیر 1400 - 16:19
گرگان- فرماندار گرگان گفت: ٩ واحد خبازی متخلف به دلیل رعایت نکردن مسائل بهداشتی مقابله با شیوع ویروس کرونا در گرگان پلمب شد.
خبازي،واحدهاي،حميدي،تعزيرات،آرد،نظارتي،سهميه،حكومتي

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حمیدی بعدازظهر چهارشنبه در جلسه کارگروه آرد و نان و گندم شهرستان، اظهارکرد: با اجرای طرح نظارت بر نانوایی‌ها با همکاری تیم های گشت نظارتی متشکل از اتحادیه، اداره غله، مرکز بهداشت و نماینده فرمانداری ٩ واحد خبازی متخلف به دلیل رعایت نکردن مسائل بهداشتی مقابله با شیوع ویروس کرونا پلمب شد.
فرماندار گرگان افزود: طی سه ماه گذشته دو هزار و ٧٠٠ بازدید از واحدهای خبازی انجام شده که ۴٣ واحد به تعزیرات حکومتی معرفی شده است.
وی بیان کرد: با توجه به تشکیل بانک اطلاعاتی خبازی ها در سطح شهرستان و رصد میزان سهمیه روزانه آنها، به واحدهای فعال با توجه به میزان رضایت شهروندان و تعداد پخت نان مطلوب روزانه، سهمیه آرد تشویقی اختصاص می یابد.
حمیدی گفت: واحدهای نانوایی به صورت مستمر و نامحسوس توسط دستگاه‌های نظارتی مورد بازرسی قرار خواهند گرفت و در صورت احراز تخلفاتی مانند عرضه خارج از شبکه، گرانفروشی، کم‌فروشی و غیره نسبت به تنظیم پرونده تخلف و ارجاع آن به اداره تعزیرات حکومتی اقدام خواهد شد.