خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برنامه‌های ترویجی برای فرهنگ‌سازی کتابخوانی تداوم یابد

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 23 تیر 1400 - 15:54
رئیس انجمن کتاب فارس اظهار کرد: برنامه‌های ترویجی شهرداری و شورای شهر شیراز برای فرهنگ‌سازی کتابخوانی در راستای پایتختی کتاب ایران در کشور بی‌همتا بود و امیدواریم همچنان تدوام یابد.
كتاب،شيراز،ايران،پايتختي،كتابخواني،شهرداري،شهر،شوراي،رضايي

ایسنا/فارس رئیس انجمن کتاب فارس اظهار کرد: برنامه‌های ترویجی شهرداری و شورای شهر شیراز برای فرهنگ‌سازی کتابخوانی در راستای پایتختی کتاب ایران در کشور بی‌همتا بود و امیدواریم همچنان تدوام یابد.
جمشید رضایی با اشاره به پایتختی کتاب ایران برای شیراز در دو سال گذشته، گفت: شیراز، از دیرباز خواستگاه پژوهش، خوانش، دانش و اندیشه ایران بوده است.
شیراز نه تنها در ایران و منطقه، که در جهان به فرّ و دانش شناخته می‌شود و باید برای پایتختی کتاب جهان گام بردارد.
به گزارش ایسنا به نقل از ارشاد فارس، رضایی ادامه داد: اگر کوشش‌ها و همراهی‌های همه دستگاه‌ها به ویژه شهرداری و شورای اسلامی شهر شیراز نبود، پایتختی کتاب ایران به شیراز نمی‌رسید.
اکنون نیز در راه دشوار رسیدن به پایتختی کتاب جهان، همراهی و همکاری‌های بیشتر همه دستگاه‌ها به ویژه شورای اسلامی شهر و شهرداری شیراز را باید داشته باشیم.
رئیس انجمن کتاب فارس عنوان کرد: شهرداری و شورای اسلامی شهر شیراز همیشه و به ویژه یک دهه گذشته، در زمینه‌های فرهنگی همچون کتابخوانی، تلاش‌های بسیاری کردند و رویدادهای بزرگی را به سرانجام رساندند که هر یک نشانی از فرّ و فرهنگ شیراز در ایران و جهان خواهد بود.
به گفته رضایی، یکی از برترین این رویدادها کتاب گردشگر است که در گام نخست ۱۱ کتاب کودک به زبان انگلیسی، ۳ کتاب به زبان عربی و ۲ کتاب فارسی از نویسندگان ایرانی در سامانه جهانی کتاب در گردش ثبت شد تا نخستین بار کتاب‌های ایرانی به گردش جهانی درآید.
او با اشاره به راه‌اندازی ۹ کتابخانه، کتابخانه سیار شهری، کلنگ‌زنی باغ کتاب، گشایش بوستان کتاب، راه‌اندازی شبکه نابینایان دوستدار کتاب، شبکه سالمندان دوستدار کتاب، شبکه آتش‌نشانان دوستدار کتاب، سینما کتاب، جایزه پژوهش ادبی سیمین، جایزه کتاب سال، جشنواره کتاب‌زی، سامانه آنلاین ترویج کتابخوانی، بوستان مطالعه، تجهیز کتابخانه‌های شیراز و ...
بیان کرد: فرهنگ‌سازی کتابخوانی، می‌تواند شهر ما را، جایی بهتر برای زندگی سازد؛ از این رو بر همه ماست تا با همراهی و همکاری، فرهنگ کتابخوانی را گسترده‌تر کنیم.
رضایی همچنین با اشاره به این که شهرداری شیراز، مهمترین و اصلی‌ترین بازوی اجرایی پایتختی کتاب شیراز است، گفت: شهرداری و شورای اسلامی شهر شیراز با برگزاری برنامه‌های گوناگون و تصویب مصوبات مهمی در زمینه کتاب و کتابخوانی، جایگاه مهمی در برگزیده شدن شیراز به عنوان «پایتخت کتاب ایران» داشتند.
انتهای پیام