خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زنان سرپرست خانوار کمتر از ۲ درصد بیمه‌شدگان اجباری اسدآباد

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 23 تیر 1400 - 10:12
رئیس شعبه تأمین اجتماعی اسدآباد گفت: از ۱۴ هزار و ۲۹ نفر بیمه‌شده اصلی شهرستان ۱.۸ درصد را زنان سرپرست خانوار تشکیل داده‌اند.
نفر،شهرستان،تأمين،اجتماعي،اسدآباد،كارفرمايان،بيمه،شعبه،پوشش، ...

ایسنا/همدان رئیس شعبه تأمین اجتماعی اسدآباد گفت: از ۱۴ هزار و ۲۹ نفر بیمه‌شده اصلی شهرستان ۱.۸ درصد را زنان سرپرست خانوار تشکیل داده‌اند.
کمال شعبانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از تیرماه سال گذشته تا خرداد ماه امسال ۶۳۰۷ مورد برای یک تا سه بار مراجعه و بازرسی از کارگاه‌ها و شرکت‌های تابعه سطح شهرستان توسط شعبه تأمین اجتماعی انجام گرفته است.
وی با بیان اینکه ۴۸ درصد از جمعیت شهرستان تحت پوشش خدمات و حمایت‌های بیمه تأمین اجتماعی قرار دارند، افزود: ۴۸ هزار و۳۱۶ نفر در این شهرستان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی بوده که از این تعداد، ۱۴ هزار و ۲۹ نفر بیمه‌شده اصلی، ۲۶ هزار و ۲۹۵نفر بیمه‌شده تبعی، ۲۹۴۲ نفر مستمری بگیر و ۵۰۵۰ نفر تبعی مستمری‌بگیر هستند.
شعبانی خاطرنشان کرد: از بیمه‌شدگان اصلی، هفت هزار و ۷۴۰نفر بیمه‌شده اجباری، ۱۵۵نفر اختیاری، ۳۹۸نفر مشاغل آزاد، ۱۳۲ نفر بیمه بیکاری، دو هزار و ۶۵۷نفر از رانندگان، دو هزار و ۱۶۳ نفر کارگر ساختمانی، ۲۳۵ نفر قالیباف، ۲۵۲ نفر زنان سرپرست خانوار، ۱۴۲ نفر مددجویان کمیته امداد ،۵۲ نفر کارفرمای کارگاه صنفی و مابقی را نویسندگان، باربران، زنبورداران و مربیان مهدکودک و خادم مساجد شامل شده‌اند.
وی تصریح کرد: از تیرماه سال گذشته تا خردادماه امسال افزون بر ۹۰۹ میلیارد و ۹۱۸میلیون ریال به مستمری بگیران و بیمه‌شدگان تحت پوشش تأمین اجتماعی شهرستان شامل بازنشسته، ازکارافتاده، عائله‌مندی، اولاد، کمک هزینه ازدواج، کفن و دفن، غرامت، دستمزد ایام بیماری و بارداری و مقرری بیکاری پرداخت شده است.
شعبانی در ادامه میزان پرداختی عیدی به بیمه‌شدگان تحت پوشش شهرستان را طی مدت فوق افزون بر ۳۲ میلیارد و ۱۲۳ میلیون ریال اعلام کرد و یادآور شد: از ۱۴ هزار و ۲۹نفر بیمه‌شده اصلی شهرستان۱.۸ درصد را زنان سرپرست خانوار تشکیل داده‌اند.
وی رسیدگی به ۶۸ جلد پرونده‌ کارفرمایان در هیئت تشخیص مطالبات با حضور نمایندگان، کارفرمایان و کارگران اسدآباد، ۲۶۲ مورد تقسیط بدهی کارفرمایان، تقسیط بدهی ۹۰ مورد از بدهی رانندگان، بخشودگی ۵۹ مورد جرائم حق بیمه کارفرمایان و بیمه‌شدگان افزون بر یک میلیارد و ۶۶۸ میلیون ریال ، اخذ ۲۸ هزار و ۸۵۴ لیست اینترنتی و ۳۳۶۰ ابلاغ الکترونیک را از اهم فعالیت‌های واحدها و خدمات شعبه تأمین اجتماعی اسدآباد طی این مدت برشمرد.
رئیس شعبه تأمین اجتماعی اسدآباد اضافه کرد: مجتمع فرآوری سنگ آهن صبانور،کیهان صنعت کاسپین، دانشگاه سیدجمال‌الدین اسدآبادی، شرکت شن‌ریزی و بتن اسدآباد،آزمایشگاه پاتوبیولوژی پارس مهرداد روغنی از جمله مؤسسات و کارفرمایان خوش‌حساب شهرستان در راستای پرداخت به موقع حق بیمه کارگران خود طی یکسال گذشته بوده‌اند.
انتهای پیام