خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اروپا برای اعمال تعرفه بر کالا‌های آمریکایی آماده می‌شود

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 24 فروردین 1398 - 14:03
پس از تصمیم اخیر دونالد ترامپ مبنی بر تعیین تعرفه ۱۱ میلیارد دلاری بر کالا‌های اروپایی، کمیسیون اروپا نیز اعلام کرد قصد دارد دو برابر این تعرفه را بر کالا‌های وارداتی آمریکا تعیین کند.
اروپا،سازمان،تجارت،قصد،جهاني،آمريكا،تعرفه

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، پس از آن که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد قصد تعیین تعرفه ۱۱ میلیارد دلاری بر کالا‌های اروپایی دارد، کمیسیون اروپا نیز در اقدامی متقابل اعلام کرد قصد دارد دو برابر این تعرفه را بر کالا‌های وارداتی آمریکا تعیین کند.
گرچه اختلاف بر سر حمایت از ایرباس به سال ۲۰۰۴ برمی‌گردد، اما تنش‌ها فقط همین اواخر شدت گرفت، زمانی که دونالد ترامپ اعلام کرد به علت گزارش سازمان تجارت جهانی درباره یارانه‌های غیرقانونی به این شرکت بزرگ اروپایی، قصد دارد تعرفه‌هایی به ارزش ۱۱ میلیارد دلار بر کالا‌های اتحادیه اروپا اعمال کند.
این مسئله بر روابط تجاری میان اتحادیه اروپا و آمریکا تاثیر گذاشته است.
بر اساس گزارش‌های متعدد به نقل از دیپلمات‌های اروپایی، کمیسیون اروپا نیز احتمالا در ۲۸ فروردین ماه پیش نویس فهرستی از تعرفه‌ها را برای واردات کالا‌های آمریکایی به ارزش حدود ۲۲/۶ میلیارد دلار ارائه می‌دهد.
طبق گزارش‌ها، این فهرست بزرگتر از درخواست مورد انتظار از سازمان تجارت جهانی است.
کمیسیون اروپا قصد دارد از سازمان تجارت جهانی بخواهد مجوز تعیین تعرفه به ارزش دوازده میلیارد دلار برای کالا‌های آمریکایی را به آن‌ها بدهد.
اما احتمالا این سازمان زودتر از مارس ۲۰۲۰ در این زمینه تصمیم گیری نخواهد کرد.
سازمان تجارت جهانی در حال حاضر سرگرم بررسی پرونده اقدام متقابل آمریکا علیه اتحادیه اروپا است که احتمالا تا ماه ژوئن یا ژوئیه ۲۰۱۹ ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/