خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تنش جدید در قدس؛ تل‌آویو، ورودی‌های محله سلوان را بست

فارس | برگزیده، بین‌الملل | سه شنبه، 22 تیر 1400 - 15:12
نظامیان صهیونیست با حمله مجدد به محله سلوان در قدس اشغالی، کلیه ورودی‌های این محله را بستند و چند جوان فلسطینی را بازداشت کردند.
محله،قدس،منزلش،اشغالي،تخريب،فلسطيني

نظامیان صهیونیست با حمله مجدد به محله سلوان در قدس اشغالی، کلیه ورودی‌های این محله را بستند و چند جوان فلسطینی را بازداشت کردند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، از صبح امروز (سه‌شنبه - ۱۳ ژوئیه)، با اقدام نظامیان صهیونیستی در محاصره محله «سلوان» در قدس اشغالی، بار دیگر درگیری‌ها و تنش‌ها در قدس از سر گرفته شد.
به نوشته پایگاه خبری «عربی ۲۱»، اشغالگران، امروز، کلیه ورودی‌های محله سلوان را که شاهد درگیری‌های روزانه و بازداشت‌های مستمر شهروندان فلسطینی است، بستند و دو جوان به نام‌های عماد و مصطفی عطون را از این محله بازداشت کردند و به مراکز بازجویی انتقال دادند.
شب گذشته نیز صهیونیست‌ها یک شهروند فلسطینی را به تخریب منزلش در شهر قدس اشغالی وادار کردند.
بنا بر این گزارش، «محمد نصار الحسینی» شهروندی بود که شب گذشته به اجبار صهیونیست‌ها، منزلش را در «واد قدوم» واقع در محله سلوان ویران کرد زیرا صهیونیست‌ها او را تهدید کردند که اگر خود منزلش را ویران نکند، آنها خود این کار را خواهند کرد و در مقابل این تخریب، هزینه نیز خواهند گرفت.
بهانه رژیم صهیونیستی برای تخریب منازل فلسطینی‌ها در این منطقه، طبق معمول ساخت و ساز بدون مجوز است.
انتهای پیام/ص