خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری ۲ مالخر اموال مسروقه در شمال غرب پایتخت

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 24 فروردین 1398 - 13:41
رئیس کلانتری مرزداران از دستگیری ۲ مالخر حرفه‌ای در شمال غرب پایتخت خبر داد.
كلانتري،مسروقه،اموال،مرزداران،متهم،دستگير،خريد،فروش،قرار،مالخر

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ علی آقا طیبی آثار رئیس کلانتری مرزداران گفت: در پی اطلاع از اینکه یکی از ساکنان محدوده خیابان مرزداران در محل سکونتش با افراد مشکوکی در ارتباط بوده و اقدام به خرید و فروش اموال مسروقه می‌کند، بررسی موضوع در دستور کار ماموران کلانتری قرار گرفت.
بیشتر بخوانید؛ اعتراف سارقان به ۳ فقره سرقت در ولنجک
وی با بیان اینکه در تحقیقات انجام شده مشخص شد که خبر صحت دارد و فرد مذکور به طور مستمر اقدام به خرید و فروش اموال مسروقه است، تصریح کرد: با هماهنگی مقام قضائی تیمی از ماموران کلانتری برای دستگیری وی اعزام و موفق شدند متهم را دستگیر و برای بازجوئی تکمیلی به کلانتری منتقل کنند.
سرهنگ طیبی آثار با اشاره به اینکه مالخر در بازجوئی اولیه در کلانتری به جرم ارتکابی اعتراف و اظهار داشت: اموال مسروقه را با همکاری همدستش خرید و فروش می‌کند، ادامه داد: مخفیگاه متهم دوم پرونده در آریا شهر مورد شناسایی قرار گرفت.
کلانتر محله مرزداران افزود: متهم دوم پرونده نیز در مخفیگاهش دستگیر و برای تحقیقات تکمیلی به کلانتری منتقل شد.
این مقام انتظامی گفت: از مخفیگاه متهمان تعدادی اموال مسروقه از اتوپرس، چراغ گردان، دوچرخه، ترازوی عقربه ای، باطری خودرو، گوشی همراه، کشف شده است.
رئیس کلانتری ۱۳۹ مرزداران بابیان اینکه متهمان حدوداً ۵۳ و ۲۳ ساله بوده و هر ۲ سابقه دستگیری دارند، خاطر نشان کرد: هر ۲ متهم پس از شناسایی مال باختگان در اختیار مرجع قضائی قرار خواهند گرفت.
انتهای پیام/
۲ مالخر اموال مسروقه در شمال غرب پایتخت دستگیر شدند