سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعیین تکلیف امتحانات نهایی دانش آموزان مناطق سیل‌زده طی ۲ روز آینده

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | شنبه، 24 فروردین 1398 - 13:40
زینی‌وند گفت: درباره چگونگی برگزاری امتحانات نهایی طی ۲ روز آینده بخشنامه‌ای به استان‌های درگیر پدیده سیلاب ارسال می‌شود.
خوزستان،آموزان،دانش،حضور،سوسنگرد،سيل

حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان مجتبی زینی وند صبح امروز شنبه ۲۴ فروردین ماه ۹۸ در حاشیه بازید از مناطق سیل زده سوسنگرد در استان خوزستان گفت: بازدید از مناطق سیل زده سوسنگرد با هدف ارزیابی فضا‌های آسیب دیده و بازسازی مدارسی که نیاز به تخریب و نوسازی دارند، انجام شده است و امیدواریم در جلسه‌ای که عصر امروز با حضور نمایندگان استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی و همکاران وزارتی در اداره کل آموزش و پرورش خوزستان برگزار می‌شود، بتوانیم برای حضور دانش آموزان عزیز در کلاس درس تمهیداتی اتخاذ کنیم تا هر چه سریعتر زمینه حضور دانش آموزان در کلاس درس فراهم شود.
به گزارش
دانش آموزان پایه دوازدهم نگران امتحانات نهایی نباشند