خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رهاسازی فاضلاب در دریای خزر

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها، تصویری | سه شنبه، 22 تیر 1400 - 13:47
رهاسازی فاضلاب در دریا چهره زشت و زننده ای به ساحل بخشیده و مسئولان محیط زیست نیز اقدامی اساسی برای جلوگیری از این موضوع انجام نمی دهند.
دريا،ساحل،فاضلاب،انزلي،رهاسازي،بخشيده

رهاسازی فاضلاب در دریا چهره زشت و زننده ای به ساحل بخشیده و مسئولان محیط زیست نیز اقدامی اساسی برای جلوگیری از این موضوع انجام نمی دهند.
‌بندرانزلی به دلیل دارا بودن جاذبه‌های تاریخی و گردشگری و همچنین مواهب الهی همچون تالاب و ساحل دریا همه ساله در ایام سفرهای نوروزی و تابستانی پذیرای مسافران و گردشگران از سراسر کشور است اما متأسفانه آنچه که در ساحل انزلی و غازیان مشاهده می‌شود تداوم رهاسازی و ورود فاضلاب به دریاست که علاوه بر اینکه چهره زشتی به ساحل بخشیده و آلودگی‌های بسیاری را نیز به دنبال دارد.
برای جلوگیری از ورود آلودگی‌ها به تالاب انزلی و دریا مسئولان برای جلوگیری از افزایش آلودگی‌ها باید اقدامات اساسی انجام دهند.
با وجود اینکه در دهه فجر سال گذشته ایستگاه پمپاژ خط انتقال فاضلاب پارک ساحلی انزلی به تصفیه خانه به بهره برداری رسید اما همچنان شاهدیم که فاضلاب از همان نقطه نیز به دریا می‌ریزد.
نکته قابل تأمل و تأسف اینکه مشاهده شده برخی از مسافران با همین فاضلاب‌هایی که به دریا می‌ریزد اقدام به شستن لباس، ظروف غذاخوری و دست و صورت خود کرده‌اند.