خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روند افزایشی شیوع کرونا در گلستان/تعداد بستری ها به ۶۴۴ نفر رسید

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 22 تیر 1400 - 08:24
گرگان- رئیس علوم پزشکی گلستان از روند افزایشی شیوع کرونا در استان خبرداد و گفت: هم اکنون ۶۴۴ بیمار کرونایی در مراکز درمانی گلستان بستری هستند.
واكسيناسيون،گلستان،واكسن،وضعيت،دوز،فاضل،باقري،سني،شهرستان

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا فاضل شامگاه دوشنبه در گفتگوی خبری اظهارکرد: تعداد بیماران بستری کرونایی در گلستان به ۶۴۴ بیمار رسیده و روند افزایشی همچنان ادامه دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان افزود: از این تعداد ۱۰۰ نفر در آی سی یو تحت مراقبت بوده و ۲۸ نفر از آنها هم به دستگاه ونتیلاتور متصل هستند.
وی بیان کرد: هم اکنون شهرستان های گرگان، علی آبادکتول، گنبدکاووس، کردکوی، آق قلا، آزادشهر، گالیکش و مینودشت در وضعیت قرمز، رامیان، بندرترکمن، کلاله و مراوه تپه در وضعیت نارنجی و بقیه شهرستان ها در وضعیت زرد هستند.
فاضل با اشاره به وقوع پیک پنجم در کشور و ورود سویه های جدید کرونا، از مردم خواست همچنان پروتکل های بهداشتی را رعایت کرده و در اماکن شلوغ حاضر نشوند.
مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت گلستان هم گفت: واکسیناسیون گروه سنی ۶۸ سال به بالا در استان آغاز شده است.
علی باقری افزود: واجدان شرایط باید در سامانه سلامت ثبت نام و بعد از دریافت پیامک به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.
طبق گفته وی کمبود واکسن وجود ندارد و واکسیناسیون گروه‌های هدف بدون وقفه در حال انجام است.
باقری بیان کرد: در مجموع ۱۰۱ هزار و ۸۰۵ دوز واکسن در گلستان تزریق شده که ۶۸ هزار و ۷۶۸ دوز آن مربوط به مرحله اول است.
گفتنی است جاماندگان گروه‌های سنی بالاتر هم می‌توانند به مراکز واکسیناسیون مراجعه و واکسن دریافت کنند.