خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چوبهای درختان تویسرکان، به کجا چنین شتابان؟!

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 22 تیر 1400 - 07:30
مردم تویسرکان در ماه‌های اخیر بارها و بارها شاهد این صحنه تکراری بوده‌اند که ماشین‌های بزرگ و کوچک با بار درختان تویسرکان به راحتی و بدون هیچ مزاحمتی، ثروت طبیعی تویسرکان را از این شهرستان خارج می‌کنند!
تويسركان،شاهد،طبيعت،قانوني،باغي،درختان

ایسنا/همدان مردم تویسرکان در ماه‌های اخیر بارها و بارها شاهد این صحنه تکراری بوده‌اند که ماشین‌های بزرگ و کوچک با بار درختان تویسرکان به راحتی و بدون هیچ مزاحمتی، ثروت طبیعی تویسرکان را از این شهرستان خارج می‌کنند!
پس از ورود رسانه‌ها و فعالان فضای مجازی به این موضوع، مسئولان شهرستان و از جمله فرماندار و دادستان تویسرکان با صراحت اعلام کردند که این مسأله را تا نتیجه بخشی نهایی دنبال می‌کنند و با متخلفان و قاچاقچیان احتمالی در این میان برخورد قانونی می‌شود.
اکنون تویسرکان علاوه بر خروج ابهام برانگیز چوب‌های درختان خود، شاهد تهدید بزرگ زمین‌های باغی و محیط زیست طبیعت خود از دو جهت دیگر هم هست که یکی از آنها ساخت‌وسازهای ویلاهای بزرگ و خارج از چارچوب قانونی در باغ‌هاست که طبیعت تویسرکان را تا چند سال دیگر نابود می‌کند.
از سوی دیگر شاهد رشد فزاینده ساخت‌وسازهای غیرمجاز خانه‌های مسکونی در زمین‌های برخوردار از کاربری باغی هستیم که شهرداری و فرمانداری تویسرکان با وجود تأکید بر برخورد قانونی با این تخلفات آن‌گونه که باید و شاید در این زمینه کارنامه موفق و قابل قبولی ندارند.
با استمرار این رویه باید خود را آماده فاتحه‌خوانی برای طبیعت و محیط زیست تویسرکان کنیم و شاهد تبدیل شدن بهشت غرب ایران به جهنم غرب ایران باشیم!!
انتهای پیام