خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهبود شرایط روحی جامعه دانشگاهی با برگزاری جشنواره‌های فرهنگی

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | دوشنبه، 21 تیر 1400 - 15:59
رئیس دانشگاه الزهرا گفت: برگزاری جشنواره‌های فرهنگی دانشگاه ها همواره باعث بهبود شرایط روحی ما شده است.
دانشجويان،دانشگاه،الزهرا،جشنواره،فرهنگي،اجتماعي،دكتر،حضور،رييس

ملانظری مطرح کرد؛
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، آیین اختتامیه اولین جشنواره فرهنگی، هنری و اجتماعی پروین اعتصامی از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا (س) با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده هم‌اکنون با حضور دکتر ملانظری رییس دانشگاه الزهرا، دکتر معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور، دکتر غفاری معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، دکتر گلیجانی مقدم معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا و حضور مجازی جمعی از دانشجویان در مرکز همایش‌های بین‌المللی سالن پروین اعتصامی دانشگاه الزهرا (س) در حال برگزاری است.
ملانظری در ابتدای این آیین، ضمن خوشامدگویی به حاضران در جشنواره و تبریک سالروز ازدواج حضرت زهرا (س) و حضرت علی (ع) گفت: این جشنواره رویداد بسیار خوبی است که در این دوران و یک سال و نیم دوری ما از دانشجویان ترتیب داده شده و فرصتی را برای ارتباط با دانشجویان، استعداد‌ها و آثار هنری آن‌ها فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه تاریخ سرزمین ما همیشه نشان داده که در هر زمان که روزگار سخت شده، اشعار و آثار شعرا و هنرمندان وسیله‌ای برای تسکین الام است، افزود: این جشنواره سبب شده تا با بهره‌مندی از هنر و آثار هنری دانشجویان، همانند گذاشته، شرایط روحی و درونیمان در میان مسائل و دغدغه‌ها بهبود یابد.
رییس دانشگاه الزهرا با بیان اینکه برگزاری این اختتامیه نشان از اهمیت لزوم ارتباط با دانشجویان در شرایط فعلی است، ادامه داد: علی رغم دلتنگی ما برای حضور فیزیکی دانشجویان در دانشگاه، هیچ چیز مانع این نیست که از حضور این عزیزان به صورت کامل بی‌بهره باشیم و از آنجایی که انتقال هنر و حس مرتبط با آن از طریق فضای مجازی نیز امکان پذیر است، برگزاری این جشنواره بخشی از این هدف و ارتباط را میسر کرد.
انتهای پیام/