خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اذعان قانون‌گذار آمریکایی به «شکست سنگین» کشورش در افغانستان

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | دوشنبه، 21 تیر 1400 - 15:12
یک قانون‌گذار جمهوری‌خواه آمریکا ضمن اذعان به شکست سنگین کشورش در افغانستان، بازگشت نیروهای آمریکایی به این کشور را خواستار شد.
افغانستان،آمريكا،آمريكايي،كشور،مأموريت،خروج،نظامي،نيروهاي،طالبان

یک قانون‌گذار جمهوری‌خواه آمریکا ضمن اذعان به شکست سنگین کشورش در افغانستان، بازگشت نیروهای آمریکایی به این کشور را خواستار شد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «آدام کینزینگِر» عضو جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا به شکست مأموریت این کشور در افغانستان اذعان کرد.
به نوشته نشریه «نیوز ویک»، کینزینگر در مصاحبه‌ای گفت: «این یک شکست سنگین است و من واقعاً در این‌باره ناراحت هستم».
این قانون‌گذار جمهوری‌خواه افزود: «طالبان همواره می‌گفت آمریکا ساعت‌ها را در اختیار دارد ولی ما زمان را در اختیار داریم».
او در مخالفت با خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان گفت: «به آمریکایی‌ها به‌خاطر توسل به این مأموریت بیست ساله افتخار می‌کنم و در واقع لازم بود بیشتر طول بکشد».
کینزینگر در ادامه گفت: «طالبان بر خواست ایالات متحده [در افغانستان] فائق آمده است و شاید لازم است که اکنون به آنجا بازگردیم».
ایالات متحده و دیگر کشورهای عضو ناتو در سال ۲۰۰۱ در پاسخ به حملات ۱۱ سپتامبر همان سال در آمریکا، به افغانستان حمله نظامی کردند و از آن زمان، حضور نظامی و اشغالگری آن‌ها در افغانستان ادامه داشته است.
بعد از توافق فوریه ۲۰۲۰ آمریکا و طالبان و امضای «توافقنامه صلح» بین دو طرف، روند خروج نظامیان آمریکایی و متحدان این کشور از افغانستان شروع شد.
با اینکه دولت آمریکا پیش‌تر تاریخ یازدهم سپتامبر را برای تکمیل خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان اعلام کرده بود، رسانه‌های آمریکایی گزارش کردند که تاکنون حدود نود درصد از سربازان آمریکایی خاک این کشور را ترک کرده‌اند.
علاوه بر این، نشریه «پولیتیکو» به نقل از دو مقام آمریکایی خبر داده است که روند خروج نظامی این کشور از افغانستان «عملاً تکمیل شده است».
«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا پنجشنبه شب اعلام کرد، مأموریت نیروهای این کشور از افغانستان تا ۳۱ آگوست (۹ شهریور) خاتمه می‌یابد.
بایدن در یک سخنرانی ضمن طرح این ادعا که ارتش آمریکا مأموریت خود در افغانستان را به شکل موثری انجام داده است، گفت: «فرماندهان نظامی به من توصیه کرده‌اند که سریعاً از افغانستان خارج شویم».
انتهای پیام/م