خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طراحی «الگوی برنامه‌ درسی ویژه‌ شرایط کرونا»، تا پایان مرداد

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | دوشنبه، 21 تیر 1400 - 12:47
رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی از آماده سازی و طراحی الگوی برنامه‌ی درسی ویژه‌ کرونا تا پایان مرداد تأکید کرد.
الگو،طراحي،برنامه،سازمان،كرونا،ملكي،الگوي،درسي

به گزارش حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، حسن ملکی رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در نشست شورای هماهنگی و پیگیری اقدامات تحولی این سازمان با تأکید بر این که اولویت سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی، طراحی الگوی برنامه درسی خاص شرایط کرونایی است، افزود: در بخش فنی و حرفه‌ای و در بخش نظری به دو الگوی جداگانه برنامه درسی ویژه کرونا نیاز داریم که این الگو تا پایان مرداد به اتمام خواهد رسید.
ملکی افزود: در طراحی این الگو، مقرر شد که چند ملاحظه مدنظر قرار گیرد.
یکی از آن‌ها تجاربی است که در سال گذشته به‌دست آوردیم.
منبع دیگر در طراحی الگو، تجارب سایر کشورهاست.
کل دنیا درگیر این بیماری بود بنابراین مقالات متعددی نوشته شده که برای ما قابل دسترس است و می‌توانیم از این تجارب استفاده کنیم.
سوم این که این الگو باید طوری طراحی شود که اگر آن را به استان‌ها ارسال کردیم، در اجرا شفاف و روشن باشد و اجزا و عناصر آن کاملاً مرتبط به هم و یکپارچه ارائه شوند.
رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی یادآور شد: برای سال تحصیلی آینده، نمی‌خواهیم بخشی از دروس را حذف کنیم، بلکه الگویی ارائه می‌دهیم که هم شاملیت داشته باشد تا از طریق این الگو بتوانیم با توجه به شرایط کرونا، تدریس منعطف‌تری ارائه دهیم.
ملکی در پایان تأکید کرد: در شهریورماه، فعالیت‌های ما، از جنس اشاعه، ترویج و معرفی الگو است؛ بنابراین ضروری است که الگوی برنامه درسی خاص شرایط کرونا تا پایان مردادماه طراحی و تدوین شود.
انتهای پیام/