خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتبار لازم برای افزایش ۵۰ درصدی حقوق کارمندان وزارت علوم تامین شد

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | دوشنبه، 21 تیر 1400 - 12:41
نظرپور در خصوص اصلاح تاریخ برخورداری اعضای غیر هیأت علمی ستاد وزارت از سقف افزایش ۵۰ درصدی حقوق و مزایا توضیحاتی ارائه داد.
وزارت،اداري،علوم،معاون،مالي،كاركنان،ستاد

معاون اداری مالی وزارت علوم:
به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اولین جلسه شورای صنفی کارکنان غیر هیأت علمی ستاد وزارت علوم به منظور پیگیری مطالبات کارکنان، در دفتر معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.
محمدتقی نظرپور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: این معاونت در نظر دارد به صورت پیوسته جلسات منظمی با شورا برگزار کند و از دیدگاه‌های آنان مطلع و بر اساس مقررات و ضوابط مربوطه اقدامات لازم را صورت دهد.
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت عتف گزارشی از اقدامات صورت گرفته در خصوص اصلاح تاریخ برخورداری اعضای غیر هیأت علمی ستاد وزارت از سقف افزایش ۵۰ درصدی حقوق و مزایا بیان کرد و گفت: با توجه به تأمین اعتبار موضوع فوق در فصل هفتم موافقتنامه ستاد وزارت و هماهنگی‌های صورت گرفته شده با سازمان برنامه و بودجه کشور، انشاالله پس از مبادله موافقتنامه امکان اصلاح احکام و متناسب با تخصیص دریافتی پرداخت‌های لازم انجام می‌شود.
او تصریح کرد: با توجه به تشکیل شورای صنفی کارکنان مطالبات و نقطه‌نظرات همکاران از طریق این شورا پیگیری و اطلاع‌رسانی لازم صورت پذیرد، تا امورات به صورت قانونی و نتیجه‌بخش دنبال شود.
انتهای پیام/