خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باران و رعد و برق، جان ۲۸ هندی را گرفت

فارس | بین‌الملل | دوشنبه، 21 تیر 1400 - 10:17
رعد و برق و حوادث مرتبط با بارش شدید باران در دو ایالت «راجستان» و «اوتار پرادش» هند، جان ۲۸ نفر را گرفت.
نفر،رعد،بارش،باران

رعد و برق و حوادث مرتبط با بارش شدید باران در دو ایالت «راجستان» و «اوتار پرادش» هند، جان ۲۸ نفر را گرفت.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، مقام‌ها و رسانه‌های هندی از تلفات رعد و برق و بارش شدید باران در دو ایالت شمالی این کشور خبر دادند.
روزنامه «هندوستان تایمز» به نقل از مقام‌های ایالت‌های «راجستان» و «اوتار پرادش» خبر داد، روز یکشنبه (دیروز) ۲۸ نفر شامل هفت کودک بر اثر اصابت رعد و برق و بارش شدید باران کشته شدند.
طبق این گزارش، اصابت رعد و برق در این دو ایالت شمالی هند ۱۳ حیوان شامل ۱۰ رأس بُز هم قربانی شدند.
بنا بر اعلام مقام‌های پلیس هند، ۱۸ نفر در ایالت راجستان کشته و ۲۱ نفر شامل ۶ کودک زخمی شدند.
در نتیجه بارش شدید باران در یک روستا، منزل مسکونی یک خانواده دچار ریزش شد که در نتیجه آن سه نفر شامل یک کودک هشت ساله جانشان را از دست دادند.
انتهای پیام/ص