خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار درباره وخامت حال دو اسیر فلسطینی در نتیجه اعتصاب غذا

فارس | بین‌الملل | یکشنبه، 20 تیر 1400 - 16:53
منابع فلسطینی درباره وخامت حال دو اسیرفلسطینی که در اعتراض به بازداشت اداری (بازداشت بدون محاکمه) در زندان‌های رژیم صهیونیستی اعتصاب غذا کرده‌اند، هشدار دادند.
بازداشت،اعتصاب،اداري،غذا،فلسطيني،اسير

منابع فلسطینی درباره وخامت حال دو اسیرفلسطینی که در اعتراض به بازداشت اداری (بازداشت بدون محاکمه) در زندان‌های رژیم صهیونیستی اعتصاب غذا کرده‌اند، هشدار دادند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فار، منابع فلسطینی گزارش دادند اسیر «بسام جبر» و «مقداد القواسمی» که در اعتراض به بازداشت اداری (بازداشت بدون محاکمه) دست به اعتصاب غذا زده‌اند حتی از خوردن آب هم خودداری می‌کنند.
بسام جبر از اهالی قلقیلیه برای هجدهمین روز متوالی در اعتراض به بازداشت اداری خود در زندان‌های رژیم صهیونیستی اعتصاب غذا کرده است و از هفته دوم اعتصاب غذای خود از خوردن آب نیز امتناع می‌کند.
او حدود یک ماه پیش مقابل منزلش در شهرک قطنه واقع در شمال غربی قدس اشغالی بازداشت شد و قرار بازداشت اداری (بدون محاکمه) به مدت شش ماه برای او صادر شده است.
وکیل حقوقی جبر در این خصوص گفت که به دلیل امتناع وی از خوردن مایعات، وضعیت جسمانی او وخیم است.
بنابر گزارش شبکه المیادین، مقداد القواسمی از شهر الخلیل نیز برای سومین روز متوالی در اعتراض به بازداشت اداری خود اعتصاب غذا کرده است.
در همین ارتباط اسیر «الغضنفر أبو عطوان» دیگر اسیر فلسطینی که از ۶۵ روز پیش اعتصاب غذا کرده بود، پنج شنبه گذشته پس از به زانو درآوردن رژیم صهیونیستی در برابر خواسته خود، به اعتصاب خود پایان داد.
رژیم صهیونیستی پس از هشدارهای مکرر نهادهای حقوقی فلسطینی و بین‌المللی درباره وخامت حال این اسیر فلسطینی، حکم پایان بازداشت اداری و آزادی او را صادر کرد.
انتهای پیام/م