خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۱۶ واحد مسکونی در قالب طرح ملی مسکن در خورموج احداث می‌شود

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 20 تیر 1400 - 14:13
بوشهر- رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان دشتی گفت: ۲۱۶ واحد مسکونی در قالب طرح ملی مسکن در خورموج احداث می‌شود که تا دو سال آینده تحویل متقاضیان داده می‌شود.
فاز،واحد،صالحي،بنياد،مسكن،زمين

سید اصغر صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این واحدها در زمینی به مساحت یک هکتار احداث می‌شود اظهار داشت: این پروژه در سه فاز احداث می‌شود که فاز اول آن ۸۴ واحد است که هم اکنون در مرحله اسکلت و دارای پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی است.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان دشتی افزود: فاز دوم نیز ۶۰ واحد است که متقاضیان شناسایی شده و آورده اولیه نیز پرداخت شده است.
صالحی ادامه داد: فاز سوم نیز فراخوان داده شده و با توجه به استقبال خوب شهروندان تاکنون ۵۵۰ نفر ثبت نام کردند که کار پالایش و شناسایی متقاضیان در دست اقدام است که تا یک ماه آینده شروع خواهد شد.
وی بیان کرد: این زمین از طرف اداره راه و شهرسازی به بنیاد مسکن واگذار شده زمین به ۲۴ قطعه مسکونی واگذار شده و دارای خدمات زیر بنایی آب، برق و گاز است که برای هر بلوک شش واحد پیش بینی شده است.
صالحی با بیان اینکه زیر بنای هر واحد ۱۰۰ متر مربع است، گفت: در صورت متقاضی بودن اداره راه و شهرسازی آماده واگذاری زمین به بنیاد مسکن برای ساخت منازل است.