خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمیاب شدن برخی داروهای ایرانی در داروخانه‌ها / سازمان غذا و دارو ناظر باشد، نه مداخله‌گر

ایسنا | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 20 تیر 1400 - 04:12
رییس شورای عالی داروخانه‌های کشور با اشاره به کمیاب شدن برخی داروهای ایرانی در داروخانه‌ها، معتقد است: عدم مدیریت صحیح و مداخلات دستوری در سازمان غذا و دارو در مراحل توزیع و تولید و واردات به کمبودها دامن زده است.
دارو،سازمان،غذا،توزيع،توليد،بيماران،صحيح

رییس شورای عالی داروخانه‌های کشور با اشاره به کمیاب شدن برخی داروهای ایرانی در داروخانه‌ها، معتقد است: عدم مدیریت صحیح و مداخلات دستوری در سازمان غذا و دارو در مراحل توزیع و تولید و واردات به کمبودها دامن زده است.
مهدی زراعی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت کمبود دارو در کشور، گفت: اقلام زیادی از داروهای ایرانی حتی برای بیماران سرپایی هم در بازار دارویی کشور کمیاب شده‌اند و نبود به موقع دارو موجب می‌شود درمان بیماران دچار مشکل شود.
وی معتقد است که زیر ساخت‌های لازم برای تولید و توزیع دارو مهیا است، اما عدم مدیریت صحیح و مداخلات دستوری در سازمان غذا و دارو در مراحل توزیع و تولید و واردات به کمبودها دامن زده است.
زراعی با بیان اینکه پراکندگی توزیع جغرافیایی دارو باید مطابق با استانداردهای خاص متناسب با جمعیت و بیماران و ...
انجام شود، گفت: ساختار سازمان غذا و دارو، اجازه برنامه‌ریزی دقیق و فنی به تولید و توزیع کنندگان نمی‌دهد.
سازمان غذا و دارو باید سیاست‌گذار و ناظر باشد، اما متاسفانه ساختار مداخله گرایانه سازمان، مانع از پویایی صنعت دارو می‌شود.
وی تاکید کرد: از دولت جدید و مجلس شورای اسلامی تقاضا داریم با تدوین قوانین و سیاستگذاری صحیح، کاری کند که سازمان غذا و دارو در جایگاه مناسب خود قرار گیرد.
ضمنا برای جلوگیری از تعارض منافع توصیه می شود مدیران سازمان تا چهار سال پس از خروج از سازمان حق مدیریت در صنعت دارو را نداشته باشند.
انتهای پیام