سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

از سرگیری واکسیناسیون کرونا در غرب اهواز

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 20 تیر 1400 - 01:53
رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز از آغاز واکسیناسیون نوبت اول سالمندان و نوبت دوم سینوفارم در منطقه غرب اهواز از روز یکشنبه خبر داد.
واكسيناسيون،واكسن،اهواز،نوبت،غرب،مركز،كرونا

ایسنا/خوزستان رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز از آغاز واکسیناسیون نوبت اول سالمندان و نوبت دوم سینوفارم در منطقه غرب اهواز از روز یکشنبه خبر داد.
دکتر مهران احمدی‌بلوطکی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: واکسن کرونا به اندازه کافی به دست‌مان رسیده و در حال حاضر برای واکسیناسیون گروه‌های هدف واکسن در اختیار داریم.
وی افزود: سالمندان بالای ۶۵ سال ساکن حوزه غرب اهواز که هنوز نوبت اول واکسن کرونا را دریافت نکرده‌اند، از روز یکشنبه ۲۰ تیرماه از ساعت ۸ تا ۱۳ می‌توانند برای تزریق واکسن مراجعه کنند.
رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز گفت: واکسیناسیون برای بیماران تالاسمی ماژور، هموفیلی، سیکل سل، دیالیزی، پیوند اعضا، ام اس و بیماران سرطانی که در حال شیمی درمانی هستند و یا در یک سال گذشته سابقه شیمی درمانی داشته‌اند و افرادی که موعد نوبت دوم واکسن سینوفارم آن‌ها رسیده است نیز انجام می‌شود.
احمدی‌بلوطکی بیان کرد: واکسیناسیون در غرب اهواز در پایگاه تجمیعی شماره یک واقع در نمایشگاه بین‌المللی در کیانپارس و پایگاه تجمیعی شماره دو در سالن صادرات واقع در کوی مجاهد خیابان برهان بین یاور ۶ و تکریم ۳ انجام می‌شود.
وی گفت: همراه داشتن مدارک هویتی شامل کارت ملی عکس‌دار یا شناسنامه عکس‌دار و کارت واکسیناسیون ممهور به مهر مرکز تزریق‌کننده نوبت اول الزامی است.
انتهای پیام