خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آملی لاریجانی در فلسفه اخلاق به آراء چه کسی مراجعه می‌کند؟

مشرق | سیاسی | شنبه، 19 تیر 1400 - 20:59
عقل،مرحوم،نظري،عملي،كتاب،حائري،of

به گزارش مشرق صفحه منتسب به صادق آملی لاریجانی در توئیتی نوشت: مرحوم دکتر مهدی حائری یزدی فرزند موسس حوزه علمیه قم مرحوم آیت الله العظمی حائری یزدی و شاگرد جمعی از بزرگان حوزه علمیه قم از جمله مرحوم امام خمینی قدس الله سره بودند.
تأملات موشکافانه فلسفی و خصوصاً آشنایی با برخی جریان‌های فلسفی در مغرب زمین در آثار ایشان نمایان است
به خصوص در دو کتاب به نام «کاوش‌های عقل نظری» و «کاوش‌های عقل عملی» که به نظر می‌رسد این دو کتاب، بر اساس مشابهت با کتاب‌های کانت اسم‌گذاری شده است.
نقد عقل عملی [Critique of practical Reason ] و نقد عقل نظری [Critique of Pure Reason].
در هر حال «کاوش‌های عقل نظری» کتاب دقیق و منظمی است اما کاوش‌های عقل عملی اینطور نیست، شاید هم تا حدی به این سبب است که برگرفته از درس‌های ایشان است.
ما در موارد متعددی در بحث‌های اصولی و به خصوص در بحث فلسفه اخلاق به آراء ایشان اشاره کرده و آنها را بررسی کرده‌ایم خداوند روح ایشان را قرین رحمت واسعه خود قرار دهد.
*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.