خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آتش بسی در کار نیست/نیروهای آمریکایی باید از عراق بروند

مهر | بین‌الملل | شنبه، 19 تیر 1400 - 18:47
سخنگوی گردان‌های سید الشهداء گفت: هیچ گونه آتش‌بسی در کار نخواهد بود و عملیات نظامی متوقف نخواهد شد.
عراق،نظاميان،امريكايي،پارلمان،خروج

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العربی الجدید، گردان‌های سید الشهداء از میانجیگری طرف‌های مختلف برای توقف عملیات نظامی علیه نیروهای امریکایی در عراق خبر داد.
«کاظم الفرطوسی»، سخنگوی گردان‌های سید الشهداء اعلام کرد: گروههای مقاومت عراق به شدت با هرگونه میانجیگری درخصوص توقف عملیات نظامی علیه نظامیان امریکایی مخالت کرده اند.
الفرطوسی تاکید کرد: تشدید عملیات نظامی علیه نیروهای امریکایی در راستای بیرون راندن کامل نظامیان امریکایی از تمامی اراضی عراق است و در صورت عدم خروج نظامیان امریکایی و با وجود فشارها بر گروه‌های مقاومت، هیچ گونه آتش‌بسی در کار نخواهد بود و عملیات نظامی متوقف نخواهد شد.
از سوی دیگر محمد البلداوی عضو فراکسیون الصادقون در پارلمان عراق گفت: دولت باید مصوبه پارلمان در مورد اخراج نظامیان اشغالگر آمریکایی از عراق را اجرا کند.
محمد البلداوی در یک مصاحبه تلویزیونی با تاکید بر اینکه مصوبه پارلمان در مورد خروج نظامیان اشغالگر آمریکایی از عراق باید توسط دولت اجرا شود، افزود: ملت عراق قادر به بیرون راندن نیروهای آمریکایی از کشور است، همانطور که قبلا نیز آنان را مجبور به خروج از عراق کرد.
گفتنی است پارلمان عراق پیش از این طرح خروج همه نیروهای خارجی و در راس آن‌ها نظامیان اشغالگر آمریکایی از عراق را تصویب کرده است.