خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکسن کرونای رازی جز کم‌عارضه ترین واکسن ها است

مهر | دانش و فناوری | شنبه، 19 تیر 1400 - 10:41
سخنگوی موسسه تحقیقات و سرم سازی رازی گفت: این واکسن مبتنی بر پلتفرم نوترکیب، اثبات کرده که جز کم‌ عارضه ترین واکسن هاست.
واكسن،ايمني،رازي،ويروس

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمد حسین فلاح آبادی امروز در یک برنامه تلویزیونی گفت: واکسن های موسسه رازی و پاستور واکسن های نوترکیب هستند.
وی افزود: واکسن های نوترکیب قسمتی از آنتی ژن ویروس که در ایمنی زایی تاثیر دارد را به عنوان ماده موثر استفاده می کنند.
معاون پژوهشی موسسه تحقیقات و سرم سازی رازی ادامه داد: در واکسن این موسسه نیز از اددجوانت روغنی ساخته شده در رازی به عنوان یکی از مواد اولیه استفاده شده است.
به گفته فلاح آبادی، واکسن های بر پایه پروتئین ایمنی بیشتری ایجاد می کند ضمن اینکه عوارض کمتری هم دارند.
وی با بیان اینکه این واکسن ها را واکسن های نسل دوم قلمداد می کنند، گفت: واکسن های نسل دوم از تمام ویروس برای ایمنی فرد استفاده نمی کند؛ زیرا ویروس هایی همچون کرونا در بخشی از پروتئین هایی که در بدن وارد می شود ایمنی زایی را ایجاد می کند که تاثیری در ایمنی فرد در مقابل ویروس ندارد.
وی ادامه داد: به همین دلیل در ساخت واکسن از پروتئین هایی استفاده می کند که ایمنی بیشتری ایجاد کند و عوارض کمتری داشته باشد.
فلاح آبادی اضافه کرد: ثابت شده واکسن‌های نوترکیب همچون واکسن رازی جز کم‌عارضه ترین واکسن ها هستند.