سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز سرویس دهی خطوط قطار شهری مشهد از ۶ صبح

مهر | استان‌ها | شنبه، 19 تیر 1400 - 10:31
مشهد ـ مدیرعامل شرکت بهره‌برداری قطار شهری مشهد گفت: در راستای بهینه‌سازی مصرف انرژی در فصل گرما، سرویس‌دهی خط ۱ و ۲ قطار شهری مشهد از ساعت ٦ صبح آغاز می‌شود.
خط،قطار،مشهد،شنبه

به گزارش خبرگزاری مهر، وحید مبین مقدم اظهار کرد: با توجه به بخشنامه استانداری خراسان رضوی در خصوص تغییر ساعات کار ادارات و بانک‌ها، به منظور رفاه حال همشهریان عزیز و در راستای مدیریت بار شبکه برق و بهینه‌سازی مصرف انرژی در فصل گرما، سرویس‌دهی خط ۱ و خط ۲ قطار شهری مشهد از امروز شنبه ۱۹ تیرماه به روال عادی بازگشت و از ساعت ۶ صبح آغاز شد.
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری قطار شهری مشهد ادامه داد: بدین ترتیب سرویس‌دهی خط ۱ و ۲ در روزهای شنبه تا پنجشنبه از ۶ تا ۲۲ و در روزهای تعطیل از ساعت ۷ تا ۲۲ انجام می‌شود.