خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 25 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

2 شهرستان دیگر در استان گیلان «قرمز» شد

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 18 تیر 1400 - 23:49
گروه استان‌ها- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: با قرمز شدن انزلی و رودسر اکنون 5 شهرستان گیلان در وضعیت قرمز است.
حيدرزاده،گيلان،قرمز،بهداشتي،نارنجي،رشت،بستري،ادارات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، آبتین حیدرزاده شامگاه جمعه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: آستارا، رشت، رودبار، انزلی و رودسر در حال حاضر شهرستان‌های قرمز استان گیلان هستند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان افزود: همچنین شهرستان‌های آستانه‌اشرفیه، لاهیجان، سیاهکل، فومن، ماسال و صومعه‌سرا نیز در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارند.
حیدرزاده عنوان کرد: با توجه به سرعت بیماری ممکن است در چند روز آینده شهرستان‌های نارنجی نیز قرمز شود لذا خواهشمندیم که شیوه‌نامه‌های مشاغل و ادارات در شهرهای قرمز رعایت شود.
وی گفت: متأسفانه در شهرهای قرمز مشاغل گروه 2، 3 و 4 که باید تعطیل باشند مشغول فعالیت هستند و خواهش ما از مسئولان مربوطه و ادارات صمت نظارت بر این امر است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان خاطرنشان کرد: مردم نیز در صورت مشاهده موارد تخلف با سامانه 190 تماس بگیرند و مراتب را به ما اطلاع‌رسانی کنند.
حیدرزاده تصریح کرد: مردم به محض بروز علائم سرماخوردگی شدید فوراً به مراکز کرونا و مراکز جامع خدمات‌ سلامت شهرها مراجعه و از مراجعه به بیمارستان‌ها خودداری کنند.
وی ابراز داشت: ما در سیستم بهداشتی جستجو می‌کنیم و در صورت مثبت بودن تست افراد به آن‌ها پیامک می‌دهیم و برای ایزوله و یا بستری آن‌ها را هدایت می‌کنیم.
حیدرزاده اظهار داشت: در حال حاضر 350 بیمار کرونایی در بیمارستان‌های گیلان بستری هستند که 70 نفر در 24 ساعت گذشته به این آمار افزوده شدند که 60 نفر از آن‌ها بدحال هستند.
انتهای پیام/614/ ع