خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۵۶ فلسطینی در درگیری با نظامیان رژیم صهیونیستی زخمی شدند

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 18 تیر 1400 - 21:12
درگیری عصر جمعه جوانان فلسطینی با نظامیان صهیونیست در مناطق مختلف کرانه باختری تاکنون ۵۶ زخمی برجای گذاشته است.
ساكنان،نفر،منطقه،گزارش،بيتا

به گزارش مشرق از پایگاه خبری فلسطین الیوم، ده‌ها شهروند فلسطینی در شهرک‌های "بیتا" و "قصره" در نابلس در شمال کرانه باختری زخمی شدند.
براساس گزارش هلال احمر فلسطین از این تعداد، ۳۳ نفر در نتیجه خفگی ناشی از استنشاق گاز، ۱۸ نفر به دنبال شلیک گلوله‌های جنگی و پنج نفر دیگر نیز در نتیجه سقوط زخمی و مجروحان به بیمارستان منتقل شدند.
براساس این گزارش ساکنان شهرک بیتا و اطراف جبل صبیح به تظاهرات خود در مخالفت با تشکیل کانون شهرکسازی در ارتفاعات این منطقه ادامه میدهند.
به طور روزمره، شهرک نشینان صهیونیست با حمایت نظامیان اسرائیلی و با هدف سلطه بر ساکنان این منطقه و اخراج ساکنان اصلی آن اقدام به یورش به ساکنان این منطقه می کنند.