خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 25 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله مار، کودک ۵ ساله را به خوابی ابدی برد

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | جمعه، 18 تیر 1400 - 13:06
گزش مار سمی، موجب مرگ دردناک یک کودک ۵ ساله در خواب شد.
كودك،بيمارستان،خودداري،پزشكان،دست،جانش

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، یک کودک هندوستانی بر اثر گزش مار جانش را از دست داد.
«ریشی سینگ» ۵ ساله خوابیده بود که مورد حمله این خزنده قرار گرفت.
در این حادثه که در منطقه‌ای در ایالت راجاستان هند رخ داد با وجود انتقال کودک به بیمارستان، اما پزشکان در نجات جان وی ناکام ماندند.
بنا به گزارش رسانه‌های محلی هند این کودک ابتدا به بیمارستان دولتی چائوهاتان منتقل، اما پزشکان پس از انجام معاینات اولیه از درمان کودک خودداری کردند.
مسئولان بیمارستان سپس از والدین این کودک خواستند تا فرزند خود را به یک بیمارستان غیردولتی منتقل کنند.
در ادامه خودداری پزشکان از درمان کودک و همچنین تعلل والدین وی برای انتقال او به بیمارستان غیردولتی موجب شد تا این کودک جانش را از دست بدهد.
بیشتر بخوانید
در حالی که خانواده کودک از دریافت جسد فرزند خود از بیمارستان خودداری کرده اند تعدادی از مردم نیز در مقابل این بیمارستان دست به اعتراض زده و خواهان عدالت شدند.
هنوز نوع ماری که موجب مرگ این کودک شده مشخص نشده است.
انتهای پیام/