سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ۲۴۱ درصدی صادرات از بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان

فارس | استان‌ها | جمعه، 18 تیر 1400 - 11:30
مدیر بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان گفت: در سه ماه امسال میزان صادرات از بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان نسبت به مدت مشابه سال گذشته به لحاظ وزنی ۲۴۱ درصد افزایش داشته است.<br/>
بازارچه،مرزي،بلوچستان،سيستان،مير،واردات،صادرات،افزايش

مدیر بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان گفت: در سه ماه امسال میزان صادرات از بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان نسبت به مدت مشابه سال گذشته به لحاظ وزنی ۲۴۱ درصد افزایش داشته است.
مبین علی میر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار کرد: در سه ماه امسال میزان صادرات از بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان نسبت به مدت مشابه سال گذشته به لحاظ وزنی ۲۴۱ درصد افزایش داشته است.
مبین علی میر، مدیر بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: در سه ماه امسال میزان صادرات از بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان نسبت به مدت مشابه سال گذشته به لحاظ وزنی ۲۴۱ درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: به جز کالاهای ممنوعه که مورد نیاز داخل کشور است باقی کالاها از بازارچه های مرزی صادر می شوند، همچنین در این مدت ۳۰ هزار تن انبه و ۲ هزار تن نارنگی هم از محل تعهدات ارزی با رویه پیله وری از بازارچه های مرزی وارد سیستان و بلوچستان شده است.
این مقام مسئول عنوان کرد: در صورتی که قوانین محدودکننده و انحصارگرایانه وضع شده از بازارچه های مرزی حذف شود، می توان از محل ارز صادرکنندگان بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان گوشت، برنج و دیگر اقلام مورد نیاز حتی واردات خودرو را هم انجام داد.
میر اظهار کرد: بدین روش ضمن افزایش صادرات غیرنفتی بازارهای هدف بسیاری نیز مملو از کالاهای ایرانی خواهد شد و علاوه بر اشتغال بسیاری از مردم در داخل کشور، نیاز نیست ارز حاصل از فروش نفت و ...
را در اختیار تعداد محدودی قرار دهیم تا واردات انجام دهند.
مدیر بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان گفت: در حال حاضر ارز به صورت ناقص تحویل بانک مرکزی می شود و از آن جا بعضا برای واردات اقلام غیرضروری اختصاص پیدا می‌کند.
میر بیان کرد: واردات میوه از بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان تجربه موفقی بود که می توان آن را به سایر کالاهای ضروری از جمله گوشت و برنج هم تعمیم داد و انحصار ارزی ایجاد شده در تهران شکسته می شود.
انتهای پیام/3139