خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«احمد جبرئیل» عمر خود را صرف جهاد برای آزادی قدس کرد

مهر | سیاسی | پنجشنبه، 17 تیر 1400 - 21:18
رئیس مجلس شورای اسلامی با صدور پیامی در گذشت «احمد جبرئیل» را تسلیت گفت و نوشت: این چهره نستوه تمام‌ سال‌های عمر خود را صرف جهاد برای آزادی قدس شریف کرد.
فلسطين،آزادي،جبهه،خلق،نستوه،آزاديخواهان

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدباقر قالیباف طی پیامی درگذشت «احمد جبرئیل» دبیر کل جبهه خلق برای آزادی فلسطین را تسلیت گفت و نوشت: این چهره نستوه که تمام‌ سالهای عمر خود را صرف جهاد برای آزادی قدس شریف کرد در ذهن و خاطر تمام آزادیخواهان و ملت مظلوم فلسطین پرفروغ و درخشان باقی خواهد ماند.
متن پیام او بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
درگذشت مجاهد پرتلاش و مبارز جبهه مقاومت ، آقای احمد جبرئیل دبیر کل محترم جبهه خلق برای آزادی فلسطین (فرماندهی کل) باعث تاسف و تاثر گردید.
سابقه ظلم‌ستیزی و مبارزاتی این چهره نستوه که تمام‌ سالهای عمر خود را صرف جهاد برای آزادی قدس شریف کرد در ذهن و خاطر تمام آزادیخواهان و ملت مظلوم فلسطین پرفروغ و درخشان باقی خواهد ماند.
اینجانب ضمن تسلیت به رهبران و اعضای جبهه خلق برای آزادی فلسطین ، دوستداران و همرزمان و خانواده گرانقدرشان ، برای آن مرحوم رحمت و رضوان الهی و برای بازماندگان صبر و اجر از درگاه‌ خداوند متعال مسئلت می‌نمایم .
محمدباقر قالیباف
رئیس مجلس‌شورای‌اسلامی